Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Krásny Brod Monastyr - zrúcaniny + kaplnka

Fashoun

mam aj spredu
mam fotky aj spredu a da sa povedat ze su krajsie...a uplne uplne amaterske. ale v podstate si myslim ze aj o to ide na tomto webe, ze netreba davat fotky profi resp. poloprofesionalne. ozaj som len chcel ukazat ze aj na vychode je daco zaujimave a pekne.

Mahe

Nechcem "strániť" ani jednej strane :-), len malá poznámka: okrem COOL fotiek, ktorými sa každý rád pochváli a ktoré úspešne zbierajú jednotky v hodnotení, v Galerií, existujú ešte aj tzv. dokumentačné fotky, ktoré často nemajú potrebné "grady", ale sú asi jedinou spomienkou na niečo, čo tu bolo a už tu nie je. A potom Pá Boh zaplať aj za takéto foto !!!
(Možno práve tým sa líši amatér od profesionála, ale hlbšie by som túto teóriu nerozoberal :-)
Niekde v archíve by som možno našiel diak z 1992-93 ??? fotený z cesty do M. na torzo kostola spredu. Mňa osobne osud tohto kláštora dosť zaujal a hľadal som potom viac info.

Fashoun

beriem
ale toto som fotil len uplnou nahodou... niekedy pred 3 - 4 rokmi a teraz som to nahodou nasiel v pc. viem ze vtedy som to sfotil len tak z nudy... mozno to i tak teraz vyzera... ;)

Tono

Nebudem hodnotit, ale napisem moju pripomienku.
Mne sa zda, ze objekt ruin klastora zanika v mnozstve nepodstatnych prvkov, ako su stromy, vela miesta zabera sneh, v lavo zanika opravena kaplnka, su tam nejake drevene lavicky... Podla mna, ked ides fotit nejaky objekt, ten by mal byt ako ustredny motiv, mal by dominovat fotke, alebo aspon casti fotky, bez rusivych prvkou. Pokial to nejde, ja sa riadim heslo, MENEJ JE NIEKEDY VIAC. Potom sa sustredim bud len na cast erealu, objektu, alebo na detail. Kludne by si mi mohol napisat, ale chcel som ukazat ako to tam vypada a pod. Ale vysledny efekt fotky v podstate hovori o ruinach malo, cele to zanika, je to take, nemastne neslane... aj ked iste, aspon trochu dokumentacne.
Prepac mi za moj kriticky nazor, neodsudzuj ma. Ja ako fotograf - amater, radsej pocuvam pripomienky, kritiku, ako chvalu. Lebo krit. pripomienky ma skor posunu vpred, ako chvalenie. ktore sice potesi, ale nepomoze.
Tolko moj nazor.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky