Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bunda Northland Gravity Stormstop XT

Diskusná téma K článku: Bunda Northland Gravity Stormstop XT

Vetru odolné, nie však vodotesné bundy sa tešia značnej obľube, pretože poskytujú komfort flísky, odolávajú dobre vetru a tiež zateplia. V tejto kategórii sa momentálne najviac tlačia na pultoch predajní softshell bundy a klasické windstoppery už ustupujú. A práve do protivetrovej klasiky patrí testovaná bunda od Northlandu.

Xixino

priniesol mi ju jezisko a je super, dal som si ju len na tricko a otestoval vonku pri -5°C pri presune k znamemu asi na vzdialenosti 500m a nazad. Mal som pocit,ze netreba ani sveter. Samozrejme vlhkost vzduchu bola nizsia, bezvetrie. Pri rovakom obleceni len v reklamnej fliske mi bola kosa, v tejto bunde nie. uz sa tesim na lyzovacku, kde ju otestujem. Samozrejme si ju vezmem ako nahradnu, lebo doteraz som pouzival humi outdoor kombinaciu. Skusim sa potom podelit s dojmami.

Pf

Ma niekto tutu alebo inu bundu zo Stormstopu?ako ste s nou spokojny?Na kt.rocne obd. je vhodna?

Lucki

pet: :D muhaahaa lol...
si kolko toho napisal?

Lubo

Ahoj Pet,
je fakt, ze pisem recenzie na vyrobky Northlandu, kedze su nasim oficialnym partnerom. To vsak neznamena, ze dane recenzie su PR. Za tym, co pisem si stojim.
Ano, je tu malo inych recenzii (2 z 5) na oblecenie, co je sposobene nezaujmom autorov o ich pisanie -- radsej sa zameriavaju na popis turistickych tras. Ked napises kvalitnu recenziu o akejkolvek znacke, radi tvoj pocin uverejnime v zaujme diverzity.

Pet

trosku trapne ze hiking.sk je znacne zamerany na vyrobky northlandu....nebudem to rozvadzat ale zjavne su za tym ludia z tejto znacky....
aspon keby stala za to....

Smolinko

Nie prave na leto hladam, a to je problem na zimu mam. Ale na leto neviem nikde zohnat.

Funttomas

Ahoj Smolinko,
ak hľadáš neprefúkavé nohavice na lyžovačku, mám jeden tip. Nohavice od Direct Alpine – Trek s membránou Hybrid. Do leta určite nie sú. Vhodné hlavne do chladného počasia.

Tono
Vcera vecer som presne taku istu bundu videl na jednej osobe :-) a pacila sa mi. -D
Smolinko

Bunda s vetruodolnou memnranou je super, mam aj taky sveter, na lyzovacke si neviem vynachvalit. Ale neviem zohnat nohavice. Tie by sa mi zisli ale v obchodoch povedia ze vertuodolne nemaju ani nedostanu, neviete poradit?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum