Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Brada

Diskusná téma K fotke: Brada

deviaty najvyšší vrch (816,3) Súľovských vrchov. Červená turistická značka ju obchádza z pravej strany. Pohľadom z nej sa môžu kochať len horolezci, avšak pod ňou sú vyhliadkové miesta s krásnym výhľadom na východnú aj na západnú stranu Súľovských skál.

Shatterhand

Pekná spomienka. To, že najjednoduchší prístup vyžaduje horolezecké zručnosti je pravda, vedie zo severu (sprava), klas. 5 alebo 5+, 40 metrov, ale obtiažne miesta sú len dole, postupne prechádza takmer do chodeckého terénu.
Ale že pohľadom z nej sa môžu kochať len horolezci už neplatí, lezenie je tu cca 10 rokov zakázané. Donedávna v celej oblasi Brady, výnimka z tohto roku povolila len 3 skaly pod Bradou (nad červeným chodníkom).
Inak prekvapilo ma, že 9. najvyšší, vždy som myslel, že najvyšší v NPR Súľ. skaly a 5. najvyšší v Súľovských vrchov po V. Maníne, Žibride, Havranej skale a Kečke.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok