Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mojžišové pramene a ich spodná časť cestou na Chatu pod Chlebom zo Šútova

Funttomas

Turis: v poho. Ber to len ako nezáväzné odporúčanie.
Ondro: kľudne zaves foto prameňov zblízka. Tiež som sa zahľadel a zbadal niečo ako spodok žltého rázcestníka. Je to nepatrné a keby sme sa tu o tom nebavili, tak to ani nezbadám. Dačo tam je. Treba kukať v záplave zelenej, aby tam človek niečo už naživo videné vôbec identifikoval.

Ondro_RK

Funttomas, ale keď sa lepšie pozrieš, tak ak sa nemýlim vidno aj na tejto fotke smerovník (žltá tyč) na hornom okraji a napravo od neho je tá stena. Nože sa skús pozrieť ešte raz, a veď nik netvrdí, že tu vidno detail tej skaly... Ale podľa mňa kúsoček tej steny, odkiaľ pramene vyvierajú sú aj na tejto fotke. Môžem tu dať aj detail tej steny, ak ho nemáš Ty alebo turis... ;-)

Turis

ahoj Funttomas
Tak ja si osobne myslím, že ked už idem na niečo reagovať tak si to pozorne prečítam...ale máš pravdu možno som to mal uviesť hned na začiatku toho názvu a nie je v strede...dakujem ahoj

Funttomas

Ahoj Turis,
keby si nedal taký megadlhý názov, tak by som si to možno všimol v záplave informácií. Vhodnejší je krátky a výstižný názov pre foto. Pre podrobnosti slúži popis k foto, kde sa môžeš rozpísať. Keď si pozrieš vedľa fotky názov diskusného fóra, je tam skrátený názov – „Mojžišové pramene a ich“. Aby nabudúce nedošlo k omylu radšej zvoľ krátke meno pre fotku. Veľa zdaru.

Turis

Funttomas ved som napísal že to je ich spodná časť...nech nedôjde o omylu....:)

Funttomas

Keďže 2 týždne dozadu som bol pri Mojžišových prameňoch, zodpovedne prehlasujem, že na zábere nie je kolmá stienka s prameňmi. Miesto na fotke je tesne pod pramennou oblasťou, ale nie Mojžišove pramene, ktoré priam biblicky vyvierajú zo širokej skaly.

Lubo

GPS suradnica by bodla :-) inak fajn foto

Ondro_RK

misob, ono trošíčku z tej stienky na zábere hore aj vidieť ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma