Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Štrbské pleso - parkovanie

Diskusná téma Štrbské pleso - parkovanie

v pondelok sa chystám s rodinkou na Popradské Pleso, ale pri chate nie sú voľné parkovacie miesta...viete mi niekto poradiť kde nechať auto na Štrbskom Plese, cca 2 dni?

ďakujem

Peter61

blye, nie všetko na webe sedí.
Realita je : Centrál je v zimnej sezóne zadara (to je to poschodové).

Blve

ta stranka hovori vsetko mozne len nie ze sa parkuje zadarmo (pokial nie je ztp skipass a pod)

3pa3ck3

V zimnej sezóne sú parkoviská na Štrbskom Plese každý rok zadarmo (keďže parkovisko pri FIS-e nestačí pre lyžiarske stredisko)

Pabloo

no nakoniec som to nechal pred hotelom Patria...6€/deň, aj dosť

Gsmmania

Str.Pleso, je tam 1 chlapik uz aspon 3 roky, rovno mu nukam 3.5 a on pozrie na hodinky a povie bud staci 2, alebo staci 3 podla toho kolko je hodin, nie je zadarmo, ale nie za 5.4.
St.Smokovec: ked pridete a tam nie su zaparkuj pod stanicou lanovky (vyberaju smerom na Lomnicu), ale je to 1-smerka, cize ked prides naspat je plno, v pohode sadnes a ide smer S.Pleso po 1-smerke a az na konci zides na hlavnu, tam uz nikto dalej nevybera. Su blbi, tak im treba.

Peter61

OT : v St.Smokovci za Grandhotelom su sikovnejsi straznici, ak zaparkujes rano na dohlad a lemracky odchadzas, dobehne.

Anonym B

Dnes kamoš parkoval priamo na centrálnom parkovisku - prišli sme 5:30 - otvárajú o 6:00 - z túry na Rysy sme sa vrátili asi o 14 00 - nikto od nás nič nechcel, ale vrátnikov sme videli. Dolu sme šli cez Popradské pleso TEŽ a tam parkovali autá popri ceste - nikde žiadny výpalník za 5 E.

Pabloo

díky moc, už asi aj viem kde ten Kempinsky je...nedaľeko bývalého liečebného domu Hviezdoslav, kde sa začal formovať moj vzťah k Tatrám:)

Zdenči

ja auto nechávam na tom hornom parkovisku nad bývalou poštou. teraz apartmánový dom. ALe kamarát na drzovku parkuje pri Kempinskom aj týždeň :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma