Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Smerom k Devínu

Diskusná téma K fotke: Smerom k Devínu

Pohľad z poľnej cesty za rakúskou obcou Markthof, ktorá vedie k známemu sútoku riek Moravy a Dunaja. Necelú polhodinku pred západom slnka. Na oblohe mesiac v prvej štvrtine. Príjemný "letný" podvečer. Fotka opäť ako príspevok do sekcie Cyklohiking, preto je tam ten bicykel.

Vladvlad

Ďakujem, už ho mám tuším 3 týždeň. Prvý pohľad do hľadáčika bol ohromujúci :)
A neviem ako som doteraz mohol bez toho byť :) Pôvodný objektív 18-55 som odložil do skrine a tak skoro ho odtiaľ nevytiahnem :)
Som spokojný.

Vladvlad

Tak tak Vlado, sú to asi tie topole. Zaujímavé využitie tohto záplavového územia. U nás som niečo podobné videl medzi letiskom a obcou Kuchyňa, tiež tam rástli takto v riadkoch nejaké tenké stromčeky.

Tie príjemné večery sa pomaly tento rok chýlia ku koncu.

Vladimir50

Ešte doplním Tvoj popis. To zelené vedľa cesty sú - ak si dobre pamätám z môjho nedávneho výletu - mladé stromčeky, tuším topole. Rakušania si pestujú na poli kurivo.
A ten "letný" podvečer (4.10.) bol naozaj príjemný, aj voda jazera v Rusovciach bola fajn - príjemne svieža a nádherne čistá.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok