Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rusinowa Poľana

Diskusná téma K fotke: Rusinowa Poľana

je naozaj čarovný kúsok prírody na poľskej strane Tatier kde sa môžete dosýta vynadívať na tatranské štíty-zľava odrezaný Jahňací,Kolový,Čierny,Baranie rohy,Snežný,Ľadový a Javorinská Široká.

Adina

keby este tento rok, ked nevhodne pocasie nepredbehne, dobre by bolo :-)

Meky

Mne ten vrchol zasa pripomenul Rozsutec :-) A o tej čistote je veru pravda.

Brigita

Tak tie schody sme statočne vyšľapali obaja ,ináč aj na vrchole je pekne -taký malý Sivý vrch-a z protiľahlého svahu Szyja vyzerá ako nenápadné vápencové bralá a ešte ma ohromila aj čistota, žiadne papiere a fľaše -klobúk dole.

Meky

Veru aj my keď sme sa vracali späť z vrcholu,tak sme asi trištvrte hodinu sedeli nad poľanou a kochali sa výhľadmi a potom ešte asi pol hodinu pri degustácii syru(toho grilovaného)pri kolibe.Keby nieto "hladu" po pive tak tam sedíme dodnes :-)

Brigita

Miško: Ďakujem ti ešte raz že si ma napravil na túto trasu, bolo tam nádherne aj počasie vyšlo a samo ,že sme boli aj hore na SZYJI a potom dookola ešte raz na túto poľanu, lebo je tam fakt nádherne.Syrček si dám nabudúce, lebo sa sem určite ešte raz vrátim-ešte je tu čo vidieť.A prajem aj Adinke aby sa sem kukla a Branko to tu určite dobre pozná.

Meky

Tak kukám kočka,že si sa tam vybrala pozrieť ešte z tejto strany Vianoc :-) Viditeľnosť ste mali lepšiu ako my.Boli ste aj hore na Szyji?A grilovaný syrčok v kolibe ste koštovali?

Adina

krasny pohlad, hned by som tam utekala :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok