Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Prehádzané Tatry

Diskusná téma K fotke: Prehádzané Tatry

Výplod nemenovaného slovenského bulvárneho denníka, ktorý nečítam, som objavil náhodou. Zbehlejší návštevník Tatier odhalí rozpor v obsahu fotografie a dole uvedeného popisu. Alebo, žeby niekto zmenil názvy a polohu najznámejších tatranských štítov?

LuboO

Simon,
myslis si, ze ludia napr. zo Sturova maju pomerne k poctu obyvatelov maju preslapanych viac plies, ako ludia z BA? Neviem preco, ale dost mi vadi, ked BA ludkov prezentuju ako only city boys, pritom som sa casto krat stretol, ze domaci ludkovia z horskej dedinky pod nadhernym vrchom na vrchole ani za 50 rokov neboli. To nie je o meste, ale o mysleni, pristupe, zivotnej filozofii a inych vecich. Blavaci maju nevyhodu, ze su daleko od Tatier, napr. Ale to su aj ludia zo Samorina.
Neber tuto poznamku ako nejaku tvrdu reakciu na teba a tvoj prispevok, len mi trochu vadia horeuvedene veci a myslim to vseobecne. Nic osobne.
Btw, nie som z BA.

Ale toto nepatri k fotke, tak koncim.

Lubo

... negeneralizoval by som tak pohlad na BA ludi. Prave z tohto mesta, podla nedavneho prieskumu, pochadza najpocetnejsia skupina citajuca nas web. A to aj napriek tomu, ze BA nie je najludnatejsim regionom (ako ma niekto stihol poucit vo fore pod clankom o vysledkoch prieskumu). Zaroven neradno zabudat aj na fakt, ze BA ludia stoja za vznikom najnavstevovanejsieho horskeho webu na slovensku a tretieho v ramci cesko-slovenskeho priestoru. Treba vsak priznat, ze popisok k fotke v nemenovanom bulvarnom denniku vznikol v redakcii, ktora je v BA. Otazne vsak ostava, ci do klavesnice buchali ruky bratislavcana...
...dost vsak lokalpatriotizmu :-)

Simon

A co je horsie, ja ludia zu z Liptova tiez vacsinou neboli nikde, castokrat chodia tak na Zarsku chatu. Ti usilovnejsi maju odpochodovany Baranec alebo Poludnicu... Horski ludia pochadzajuci spod hor su v dnesnej dobe coraz vacsia vynimka :)

Simon

Veru, Slovaci jednoducho Tatry nepoznaju. Pochybujem, ze vascina ludi z napr. BA vyliezla v zivote aspon raz v tatrach peso dalej ako 2 hodiny cesty. Ludia nejak nepochopili, ze ked uz mozu ist takmer kdekolvek do zahranicia, tak tam ist nemusia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky