Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bridgedale active vs. Treksport trail

Diskusná téma K článku: Bridgedale active vs. Treksport trail

Porovnávanie neporovnateľného, alebo žeby predsa? O spoločnosti Bridgedale je známe, že vyrába ponožky s presnosťou na jedno vlákno a patrí medzi svetovú špičku. Je teda možné, aby im konkurovali ponožky od firmy, ktorá v minulosti nerobila práve prelomové ponožky? Prečo teda test? Odpoveď je jednoduchá – cena. Ponožky od Treksportu sú skoro o polovicu lacnejšie.

Julo

Ktory model Bridgedal presne doporučujete na tury v lete a na jesen

Vladkyxxx

bridgedale su najlepsie ponozky na trhu, vyskusal som vsetko mozne, ale ten komfort, sucho to je neporovnatelne, veela penazi, ktore sa ti ale vrátia hned druhy den, ked budes zasa slapat cely den....

Msml

Pridávam sa k spokojným majiteľom Bridgedalov. Mám jedny asi 2 a pol roka a nedám si na ne dopustiť. Nosím ich na všetky túry v každom ročnom období a ešte ma nesklamali. Ich kúpou človek nič nepokazí, len získa komfort.

Ondro_RK

navyše ponožky Bridgedale spĺňajú aj náročné kritériá na základe nezávislých testov a majú aj odporúčanie od firmy W.L. Gore pre použitie do Gore-Tex-ovej obuvi.
Je to snáď ozaj to najlepšie, čo sa dá zohnať na nohy.

OndrejP

Asi pred 6-timi rokmi som si kupil Bridgedale Trail (tusim tak sa volali), mam ich doteraz a su v super stave. Bol som v nich od hokejovych korcul po Mont Blanc... Aj ked nie su lacne, nohy si zasluzia prvotriedny komfort, pretoze ony nas nosia po horach :-)

ziadne ine ponozky ani nemienim skusat.

Lubo

Lorpeny su tiez sakra dobre ponozky, ale nie su tak kvalitne urobene ako Bridgedale.

Rujir

Mam ponozky asi od piatich firiem (Moira, TrekSport, Northland, Lorpen a Bridgedale), pricom Lorpen boli porovnatelne drahe k Bridgedale a B. jednoznacne vyhraju na celej ciare a vsetkych frontoch - najlepsie a najpohodlnejsie ponozky zo vsetkych. Kupoval som ich ako prve a napriek tomu vyzeraju najzachovalejsie, aj ked slapa tvrdne aj na mojich.
Porovnavat ich s ponozkami od TrekSportu je trochu osemetne, vzhladom na ich asi tretinovu cenu, ale dalo by sa povedat, ze TS (aspon ten prvy model co mam ja) plnia svoj ucel a za tie prachy sa da povedat, ze ok, su dobre. Bridgedale je proste luxusna kvalita a na nic lepsie som zatial nenatrafil.

Lubo

Moje Bridgedale mam vyse 6 rokov a stale su super. Aj ked mam mnoho dalsich ponoziek od inych vyrobcov, ktore mam podstatne kratsie, Bridgedale stale vedie. Stretol som sa vsak s tvrdnutim naslapnej casti, ako Lucki uvadza vo svojom teste. Osobne sa mi niektore jeho hodnotenia (najma tie ciselne) nepozdavaju, ale ako pri kazdej hiking recenzii alebo teste ide vylucne o pohlad cloveka, co to pise. A ten nikdy nebude plne objektivny.
P.S. lacaky vs. drahe ponozky = vecna dilema a preto nejde o porovnavanie trabanta a bmw ... ak chceme podobnost z automobiloveho priemyslu, tak porovnavame napr. Ford Focus s BMW rad 3...

PeterS

Ponožky Bridgedale (vyšší strih)som si kúpil len preto, že na moju nohu nič lacnejšie nemali a v ten deň som cenu nákupu kompenzoval zvýhodnenou cenou topánok. Odvtedy ich nosím celoročne a nedám na ne dopustiť. Jedinou nevýhodou je vyberanie trávy a oberanie bodliačia po prechode lúkou. Z vlny sa im veľmi nechce!

Ľuboš

Áno ponožky od Bridgedale sú drahé ale mám ich vyše roka a sú stále OK je to jednoducho kvalita a dlhoročné skúsenosti vo výrobe. Hoci nemám skúsenosť s tými od Treksportu ale myslím si, že toto porovnanie vyznieva ako porovnávať BMW s trabantom. O treksporte ako firme si osobne myslím, že sú jednotka na batohy tie majú skvelé sám používam od nich tri batohy rôznej litráže, ale ostatné produkty nie som si celkom istý či spĺňajú náročné kritéria. Mám na mysli najmä outdoorové oblečenie, ktoré robia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov