Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Veľký Bok podruhýkrát

Diskusná téma K fotke: Veľký Bok podruhýkrát

Po ťažkej a nepríjemnej 12-hodinovej noci som sa veľmi tešil na krásny východ slnka. No osud mi ho opäť a opäť nedoprial. Zobudil som sa do hustej hmly a silného vetra a mrazu a musel som tak prehltnúť ďalšiu horkú pilulku. Po vyše hodine hmlu odfúklo a ja som sa vybral aspoň čo-to pofotiť. S na kosť premrznutými rukami bolo každé stlačenie spúšte bojom a tieto krásne chvíle som si príliš nevychutnával. No s tepla domova musím povedať že zážitok to bol skvelý :-)

Daulagiri

Caroig: tak to teda viem veľmi dobre o čom hovoríš, tiež sa mi to veeeeľmi často stáva. Ja aj keď pridám fotku s pekným počasím, väčšinou je ťažko vybojovaná, no nie vždy opisujem celý strastiplný príbeh vzniku a vytvára to tak dojem že aké super počasie som mal. No opak býva pravdou.
A dík za ohlasy všetkým, veru riadna kosa bola, tipoval som to na pocitových -10 až -15 °C.
Ďuri tak tento víkend ti to zrejme vyšlo parádne.

Bruma

Maťoooooooooooo, brrrrrrrrrrrrrrrr, zimaaaaaaaaaaaaaa. Juj zlatá Keňa :)

Muska

Fajne Maťo aj ja mám podobne ako Caroig cez túto jeseň štastie na hmlu a všetky odtiene šedej, no túto sobotu ideme na Veľký Bok tak dúfam že si užijem podobné výhľady.

Caroig

Pěkná fotka a pěkný text. Letos mě počasí ve slovenských horách taky moc nepřálo, naposledy při přechodu Malé Fatry, která byla celá v mracích, zatímco vše okolo se koupalo v parscích slunce. A na Veľký Bok mám už dlouho zálusk; hora stranou hlavních cest … přesně takové mám rád ;-) Budou ještě nějaké fotky?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok