Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Veľký Bok potretíkrát

Diskusná téma K fotke: Veľký Bok potretíkrát

Po obede som sa dostal do sedielka pod vrcholovou plošinou. Bok bol už tak blízko a predsa tak ďaleko. Z dôvodu pokročilej hodiny a hlavne silného mrazivého vetra som sa však len zasnene díval na tento úchvatný masív a rozhodol som sa pre návrat do Sedla pod ním a núdzový nocľah. Šanca však ešte žila, tretí deň som sa ale zobudil do sychravého rána a po skonštatovaní že väčšinu vecí mám mokrých som už len zostúpil dolinou do Malužinej. Bilancia Veľký Bok : ja sa zvýšila na 2:0, ale ja sa vrátim :-)

Daulagiri

Aj som rozmýšľal že tu prespím, ale nenašiel som tu vhodné závetrie pre stan, tak som to otočil do sedla. A veru niektoré vrcholy vedia človeku pripraviť zážitky, no o to je potom úspešný výstup krajší a zapamätateľný.

Caroig

Místo vyloženě zvoucí k noclehu … Pěkný příběh, na mě to takhle v této části Slovenska před roky zkoušela Kráľova hoľa, která na mě na začátku léta házela všchno, co z nebe padat může.

Daulagiri

Tak tak Maťo, uvidím koľko pokusov budem ešte potrebovať, no nevzdám to.
Igor: pravdu máš, len to sa mi už nedalo, lebo som šiel do nočnej. Inak zážitkov som tu zažil viac, dakedy ti porozprávam ako som tu bol nútený z dôvodu nedostatku vody variť cestovinu v džúse a pod. :-)

Bulat

Maťo, mal si byť trpezlivý a vydržať do nedele, to by so mal BB all exclusive.. :-)

Mato_d

Starý dobrý Arnie by povedal "I'll be back" :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok