Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Biely kameň

Alexander

Rozpadáva sa to, takže dobre by sa tam neliezlo veľmi :) A veru, pripomenulo mi to moju minuloročnú túru, paráda. Takýto pohľad som ale nemal možnosť vidieť, takže vďaka zaň.

Jana T.

Obdivovali sme ho predvčerom ráno, osvietený vychádzajúcim slnkom...a k nemu obidva Griče...Paráda !

Chmura1

lezie sa lezie, veľmi podobné lezenie Tatranskému...

Alexander

tak ako to je presne pre zaujímavosť, vedel som, že V.a M.Kric sa lezie, ale patrí tam aj Biely kameň? (bol som v tom, že tam nie je výnimka zo zákazu lezenia), na stránke HK Prometeus majú rôzne názvy lokalít v oblasti Vtáčnika, B.kameň tam ale nie je, možno ho nazývajú inak? Čo ja viem, tak takí zďaleka tam chodia iba na Hrádok. Pri tej mojej jedinej návšteve mi to tam však na lezenie veľmi vhodné nepripadalo, možno sú však okrem uvoľnených sektorov aj nejaké s pevnou skalou, to už som vtedy neskúmal.

Jonathan.sk

Myslím, že sa tam neleze, lezie sa na Gríče(Krice).Ale s handlovskými horolezcami som už dosť dávno nepil, možno sa to zmenilo. Ale dosť o tom pochybujem, lebo celé sa to tam rozsýpa.

Alexander

Pekná odpoveď, dík. Ja som s nimi akosi ešte vôbec nepil, inak by som sa ich určite na to opýtal :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky