Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V Raji ozaj ako v raji

Diskusná téma K fotke: V Raji ozaj ako v raji

Žltá TZT zo Stratenského kaňona na Havraniu skalu ponúka aj takýto parádny výhľad, ktorý navyše akoby zázrakom nezahalila oblačnosť pokrývajúca asi celý Gemer spoločne so Spišom. Na fotke zľava Ondrejisko, v strede v doline Ostrá skala a napravo Kráľova skala s Kráľovou hoľou.

Daulagiri

Ja to mám presne tak isto. Riešením je len bivak niekde tam.

Phalike

Ja som chcel ist aj na Havraniu skor, ale zial spoje mi tymto smerom z domu tak zavcas nechodia, v stratenej najskor tak o deviatej a to uz je neskoro :(

Daulagiri

Hehe, ja mám takú trošku siluetofku, nie s takouto detailnou kresbou. Pridám možno niekedy neskôr, aby sme sa neopakovali.
Inak plánujem sem zájsť dakedy ráno, keď bude tento pohľad po svetle a mám tu vyhliadnutých aj pár ďalších miest.

Phalike

Mato, presne na tvoje pohlady z tychto koncin som si spomenul, kukol som galerku, tento som nenasiel tak so tom sem pridal :) Tak sme si to takto spontanne z casti podelili, ale vsak ked mas tak pridaj, kazdy to vidi inak.

Daulagiri

Pohľad odtiaľto mám rád, inak predbehol si ma, lebo ja som ho chcel v budúcnosti pridať, no nič už...

Jnezky

Paráda! V piatok som pozeral z KH na Ostrú sk. aj Havraniu sk. no boli v oparu, tebe to vyšlo ... :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky