Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zaistené cesty na Raxalpe

Diskusná téma K článku: Zaistené cesty na Raxalpe

Minulý rok sme sa prvýkrát zoznámili so zaistenými cestami v Rakúsku. Napriek tomu, že naša vtedajšia úvodná cesta Intersport klettersteig mala klasifikáciu C/D a trvala celý deň, tento spôsob pobytu v horách sa nám veľmi zapáčil. Koncom mája sme preto strávili tri dni na zaistených cestách v rakúskej oblasti Raxalpe.

Peter

S tou pracou je to podobne. Budem rad, ak sa dostanem na Zugspitze a par domacich akcii. Na ine asi neostane cas.

Sona

Minimalne do Talianska keby si siel, tak urcite. Ci sa nam podari aj nieco ine, tazko povedat...Vela prace :-)

Peter

Ahoj Sonicka. Som rad, ze konecne citam clanok z tejto akcie. Dufam, ze sa Vam s nami pacilo a verim, ze sa opat uvidime na niektorom z podujati z nasho turistickeho kalendara.

Sona

Chystame sa na jesen aj do Talianska na zaistene cesty na 6 dni, uz teraz sa tesim....:-)

Majky

Minuly rok koncom maja sme mali takisto moznost vyskusat lezenie po klettersteigoch s CK ROKOSPORT v oblasti Raxalpe a mozem konstatovat, ze sa nam to velmi zapacilo. Nielen Raxalpe, ale mnohe oblasti Rakuska, Nemecka, Talianska i Slovinska ponukaju zaujimave lokality na lezenie po zaistenych cestach. Viac na bergsteigen.at/…/kst.aspx?ID=2 ohladne klettersteigov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov