Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata pod Hrbom

Muska

Poslednou dobou čo sem chodievam, sa dalo kúpiť jednoduché občerstvenie bez problémov. Pani pri okienku bola celkom milá. No ak hľadáte horskú chatu akých je väčšina a služby na aké ste zvyknutí, asi budete sklamaní, toto je skôr skromný bufet.

KarolM

Na Chate pod Hrbom som vždy pookrial a dúfam, že ešte veľakrát pookrejem…

Axel

Vrabce na antene cvirikali, ze sa uz na chate nenajete, pokial nie ste ubytovani. Vie niekto potvrdit/vyvratit?

Mino ZA

V bufete sa dá na jedenie kúpiť akurát varená klobása, párky a chleba s masťou, no bez problémov nám za lacný peniaz ponúkli večeru, čo varia pre tých cvičencov, personál ochotný, spokojnosť... Piva 6 druhov a čo viac potrebuješ..
Stav k 31. 07. 2013

Tarazed

Tak ja som tuna bol trikrat vzdy na tyzden ubytovany v ramci jednej astronomickej akcie co sme tu mali. A nemozem povedat na chatu ani personal jedno zle slovo :) Prostredie je nadherne. PS Po vystupe na Hrb, ked pokracujeme na Lubietovsky Vepor je tam vedla cesty skalna terasa s nadhernym vyhladom na okolite kopce, chatu, Nizke Tatry...

Smolinko

no tento vikend sa tam chystam na bike, tak ak sa tam da kupit obcestvenie tak super. Nebol som tam uz roky aj ked to mam doslova pod nosom...

Pencurák

S kamarátom sme tam prespali 12.8.Večer sme s čelovkami prechádzali cez Vepor a Hrb,zatelefonovali chatárovi.Bol veľmi ochotný,aj napriek tomu že mal plno(jogíni)sľúbil nám že nás niekde nechá prespať.Na chatu sme prišli po 22. hod.,ešte nám predal aj pivo a prespali sme zadarmo na chodbe v spacákoch.Majú tam ináč aj izbu pre turistov za 5 eur/os. (4 postele,vlastný spacák,bez sprchy),ale tam už spali Česi.Doporučujem zavolať dopredu na +421484136689 a objednať si tú izbu,lebo chata je vraj celé leto obsadená jogínmi.

Menty

Minulý týden jsme přespali. Náhoda byla, že starosta si vyjel na večeři, jinak už by zde nikdo nebyl. Žádní jogíni, tedy ani personál. Jinak velmi ochotný, za 10E i se sprchou.

Urbi

Veľmi pekné prostredie
bol som tam dvakrát raz som po úmornej 20 km túre nám chatár odmietol predať akýkoľvek jedlo a po prehováraní nám ledva predal 2l colu za 3€ ... druhý krát 18.6.14 opäť nevrlí a až agresívny chatár nám nadal že na Hrb nemáme čo loziž na bicykli že on je ochranár a neviem čo a po chvíli nás vykázal z jeho súkromného pozemku...
Vždy som si myslel že chaty vlastní klub turistov nie takýto magor...
Pozn.: Ochranár ktorý sa vyváža na X5 ktorej sa o filtry pevných častíc asi ani nesníva a bude dačo na bicykle vravieť... Nikdy viac sa tam neukážem !

KarolM

Neuveriteľná informácia!
Na Chatu pod Hrbom chodievam na bicykli pravidelne od roku 2002. S chatou mám len výborné skúsenosti. Okrem toho chatár chodieva po okolí aj na bicykli.

FunTTomas

Majiteľ chaty nám oznámil, že objekt prešiel do súkromného vlastníctva a nebude poskytovať ubytovacie a stravovacie služby pre verejnosť. Týmto stráca štatút turistickej chaty a nepočítajte s jeho službami.

Peto z BB

Velka skoda, kazdopadne velka vdaka za uzitocne info!

Muska

Nemám slov! Aj napriek povesti tam najmä v období jar leto jeseň denne prúdili desiatky cyklistov a turistov.. Tu ide logika bokom proste nechápem!

Tarazed

Coze? To nechapem ... ved ta chata je v sukromnom vlastnictve. Pokial ju ma ten isty chatar tak to musi byt nejaky blud, lebo on to tam predsa rozsiroval, co som tam bol naposledy viem ze staval nejaky objekt tam este. Navyse tam hvezdaren v hurbanove organizuje zaciatkom juna sustredenie pre mladych astronomov, takze urcite budu ubytovani na tej chate...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov