Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata pod Hrbom

Ade.e

Hmm.. no neviem, ci som len ja taky "chudak" a je teda normalne dat 30 euro za ubytovanie na takejto chate a aj to len za noc potencionalne rusenu chrapanim inych noclaznikov??

Anonymized_25093

Potom ako som sa dozvedel, ze chata je znovu otvorena pre turisticku verejnost, tak som sa tam rozhodol ist pozriet/ubytovat.

Vsetko parada, majitelia/chatari super, je to perfektne miesto. Ubytovanie v 2-3-6 postelovych izbach za €30 (vratane ranajok) na osobu. Turisticke ubytovanie za €10 v telocvicni (vlastny spacak/karimatka, bez kurenia).
Prevadzka je non-stop.

Sona

Včera som tam bola nahrať podcast s chatárkou. Veľký biely Dunčo sa volá Bela a je len pármesačné šteňa :)

Pavel Forgáč

Išiel som okolo 28.11 chata otvorená na bráne je zvonček a nápis prosím zvoniť. Je tam aj nejaký veľký dunčo ale vyzeral priateľsky. Dnu som pozrieť nebol.

T.D.D.

V aktulnom čísle časopisu Téma č.41 z 7.10.2022 je pekný rozhovor o chate ...(str.50 - 56)...

Jary

Tak ještě doplňuji dodatečně získanou informaci: Chata poskytuje i turistické ubytování ve vlastním spacáku v útulni za 10 Eur.

Jary

Chata asi ještě nemá web stránky (nebo jsem je nenašel), někde jsem našel email, reagovali hodně rychle. Bohužel cena ubytování 30 Eur /noc se už za mne vymyká běžnému turistickému ubytování. Jak píšu výše, web s popise a fotkami nemají, možná je za tu cenu nabízen odpovídající hotelový standard, ale já bych raději skromné turistické ubytování ve vlastním spacáku za pár Eur.

Tu.a.teraz

Akurát idem Rudnú magistrálu, som teraz tu a potvrdzujem otvorenie chaty! Juchuuuuu!!! Majitelia mega super, jedlo domace - brutalna chut, pivko capuju, ubytuju bez problemov a najlepsie je ze ceny naozaj normalne :)

Baranček

no konečne dobrá správa pre vysmädnutých turistov

FunTTomas

chata zmenila majiteľa a opäť funguje pre širokú verejnosť bufet. Objekt zároveň prechádza rekonštrukciou, ktorú už nutne potreboval.

Boro

Asi už ani budhisti nemajú záujem. Alebo nieto už budhistov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov