Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Prírodný amfiteáter

Svatopluk stepanek

nadherny obrazok !!!
zial ked som tam siel bola taka hmla ze som videl tak na najblizsi balvan
/ dakujem - aspon takto vidim co som nevidel /

Funttomas

Ďakujem všetkým za komentáre a hodnotenie.
Igor: zhodou okolností aj tento záber vznikol presne na Jána roku pána 2006 počas Jánskeho výstupu na Kráľovou hoľu. Snáď sa tam tiež dostanem v zime.
Daulagiri: Martalúzka je v mojej desiatke najkrajších miest Nízkych Tatier a keďže Nízke Tatry mám zo slovenských hôr najradšej tak aj na Slovensku.
Mato_d: tiež zdieľam názor, že výstup na Kráľovku cez Martalúzku je najkrajší.

Mato_d

Aj ja sa pridam - Martaluzka je jedno z najcarovnejsich miest na Slovensku. Mam na nu pekne spomienky, je to najkrajsi zo vsetkych vystupov na Kralovu holu.
Musim sa pohrabat v archivoch, lebo vidim, ze nie som sam, komu Martaluzka ucarovala. Parada...

Daulagiri

Skutočne perfektná fotka nádhernéjho miesta ktoré som mal možnosť minulú jeseň navštíviť. Už teraz viem že sa tam ešte vrátim.
Veeeeeeľmi vydarené foto :-)

Igor STRHÁRSKÝ

Ahoj Tomáš, so záujmom som si pozeral Tvoju sériu z Martalúzky, keďže aj ja mám k tomu miestu veľmi silný vzťah. Po mnohé roky sme mávali na neďalekej Šuškovej pravidelné stretnutia vždy na Jána, samozrejme spojené aj s výstupom na Kráľovku cez Martalúzku. Moji kamaráti tam trávili aj "revolučný" november 1989, nevediac, že sa vôbec niečo deje:-) Ľudia už dnes majú iné starosti a na podobné stretnutia už nieto času. Nostalgicky tam ešte občas zájdem - aj v zime na lyžiach z Pustého poľa cez Martalúzku na Kráľovku je to celkom zaujímavé...
Ale k Tvojej fotografii - táto je podľa mňa z celej série najpodarenejšia a hodnotím ju veľmi, veľmi pozitívne :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky