Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vkrádajúci sa večer

Diskusná téma K fotke: Vkrádajúci sa večer

Nádherný deň sa chýlil ku koncu a ja som stál na skalnej vyhliadke pod Kľakom. Pohľad s môjho najobľúbenejšieho miesta celej Muránskej planiny s neopísateľným genius loci ma opäť nadchol. Hladina šera v Hrdzavej doline postupovala čoraz vyššie a o chvíľu pohltila celý kraj. Na horizonte ešte hrdo čnejú Stolické vrchy.

Muska

Tiež toto miesto nikdy neobídem :)

Daulagiri

No počasie bolo že: Wow...
A prečo som tie 2 dni strávil práve v tých končinách o tom popíšem zajtra alebo pozajtra :-)

Adushka

Kompo nevadi, ani ten smrek, ale so steblami ma Laco pravdu. Inak teda Mato krasne pocasie ti vyslo :)

Daulagiri

No moje kompozičné cítenie som asi nezvládol v danom momente.
Teraz doma som tú ľavú stranu aj orezal aj nie, porovnával som to, špekuloval, a nakoniec som sa rozhodol ten smrek tam nechať, nejako mi to bez neho nepasovalo (ale polku som s neho zrezal). A steblá dole, tak tie som asi fakt mal poslať kade ľahšie. No už to nechám tak, ale díki za názor Laco. Beriem to ako pomoc do budúcna.
A tie Stolické som si zooomol na samostatnej fotke.

UNCLE LACO

Maťo, ak by si orezal ľavú stranu a spodok o nič by sme neprišli. Máš tam zoom tak bolo treba viac pritiahnúť tie Stolické vrchy. Steblá dolu a ufiknutý smrek vľavo nie sú zaujímavé.

Daulagiri

Ďakujem, a veru prechoďák je dôležitá pomôcka, už si to bez neho ani neviem predstaviť.

Merhorn

Vyrazne si zlepsil podanie kontrastu,tonov odkedy pouzivas prechodak, len tak dalej :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky