Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bývalý Grandhotel Partyzán

Merhorn

Kusok od Partizana smerom na Bystricku je krasna chata, avsak je zavreta a ak si dobre pamatam patri KST Bystricka a myslim,ze za nejaky peniaz tie kluce od nej daju. K tejto ide chodnicek priamo z TZT. Inak kedze stale vela ludi bez GPS chodi po horach, skuste niekto naznacit na chodniku bod a smer ako ist k tomtuo hotelu, kedze aj my sme tam minuly rok prisli v hmle a vecer a suradnice tu zverejnene boli nespravne, posal som sem opravene, no nemat GPS bol by to trosku problem hlavne ked v hmle je celovka skoro k nicomu.

Peter Straka

Merhorn, pridal som tvoje súradnice. Mimochodom, od tých odčítaných z mapy sa líšili až na 4. desatine, neviem, aká tomu zodpovedá odchýľka v reále. Že vedľajšia chata patrí KST Bystrička, sa píše aj v článku.

Merhorn

PS, v mape je chyba, moje suradnice su spravne, prave som to overoval na google earth.

Merhorn

PS, v mape je chyba, moje suradnice su spravne, prave som to overoval na google earth.

Drgi

Ten hotel partizán tam ešte stojí?
Chceli by sme sa tam zastaviť na jednu noc cez víkend počas prechodu Lučánskej Fatry.

Hasis

Stoji. Bol som tam niekedy v januari. Akurat sa mi nepodarilo rozkurit v piecke, ale to bolo asi sposobene mojou nesikovnostou. Sekera a pilka su schovane pod postelou.

Bean

Nevie niekto natvrdo povedat, co je s tymi peterkami? Poslednu dobu sa siria viacere negativne spravy.

Drgi

Ďakujem ti Hasis za odpoveď aj za info.

Jedla

Petry funguji vyborne. Staci pouzit trubku na podepreni dvirek a za chvili je teplo. Dnes v noci venku mrzlo a uvnitr teplota trenkova :) Jen by si mohl kazdy po sobe uklidit, vymest bordel z podlahy a odnes to co prinesl...Jen sekyrku nekdo odnesl, teda pokud neni sikovne ukryta.

Yoda

Sekera tam pred týždňom bola, vzadu za pieckou. Bordelu na zemi tam bolo teda dosť, aj všeliaké fľaše apod., snažili sme sa aspoň trochu upratať a časť neporiadku sme zobrali dole :-)

Daron

nebol tam niekto teraz niekedy? že či to tam stojí, je to odomknuté a tak... lebo sa v priebehu týždňa chystáme a neberieme stan, tak by sme neradi zostali "vymknutí" vonku ;) vďaka :)

FunTTomas

daron: 29. mája, keď bol výstup na Hornú lúku, tak bol Partizán otvorený a obývateľný samozrejme v tých skromných podmienkach.

Daulagiri

Tu som spal z 25/26. 5. v rámci hrebeňovky. Našiel som ju absolútne bez problémov. Je v dobrom stave, poriadok, drevo, sekera, matrace, deky atď., proste kopec kopec vecí. Piecku som neskúšal. Blízky prameň, krásne prostredie, určite som tu nebol naposledy.

Muki

Išli sme to z juhu na sever 5.-6.V.2000 v krásnom počasí,ale mali sme stan na H.Lúke.Akýsi srubík sme dole viděli,šel jsem tam z hrebeňa pre vodu.Akasi partija tam spala.Nejzajímavější zážitek z té túry byl však průlet meteoritu Morávka na druhý den,ktorý celý až do výbuchu sme pozorovali z vrcholu Minčola.Boli potom toho plné noviny a my sme boli priamými svedkami. Spomínám si na romantický vrchol Skalky,bol to nádherný prechod.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma