Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Romantika osamelej Voniacej

Diskusná téma K fotke: Romantika osamelej Voniacej

Ako Martina ma zaujala myšlienka stráviť svoj meninový deň prechodom Martinovej doliny. A tak som preto spravil maximum, vybavil som si voľno v práci, prešiel Muránsku planinu naprieč zo severu na juh a zastal som na malebnej tichej no hlavne farebnej Voniacej. Pokochal som sa výhľadom, najedol sa a vydal na záverečný zostup divokou roklinovitou dolinou. Ďalší malý sen sa mi plnil pred očami :-)

Daulagiri

No vidíš Zdenči a máš inšpiráciu na budúci rok.
Heh to som nevedel Maťo že aj tam je, zájdeme o rok ?
Suco: tak ja asi doma, lebo na silvestra robím :-(
Ďuri je to veľká pravdepodobnosť, lebo tento kraj milujem a chodím sem rád a často.
A ak som týmto nápadom vyvolal úsmevy na vašich tvárach, tak verte že aj to bolo mojim cieľom :-)

Muska

Maťo možno že sa tu niekde raz náhodou stretneme. Ale ako kukám tak to hrozí na celej planine aj NT :)

Bagir

Príjemný pohľad... Mimochodom názvy dolín a vrchov máme na Slovensku pekné (aj keď sa často opakujú). Našťastie ich netreba meniť ako sa občas menia názvy ulíc a miest.

Suco

No keď už riešite tie oslavy.. čo tak oslava nového roka? Kde budete sláviť?:)

Zdenči

tak keď sa ráta aj birmovné, môžem si dať Jánsku dolinu :-)))

Daulagiri

Hehe no veru v mojom prípade to bolo ľahšie. Ale hlavné je stráviť takýto deň príjemne čo pre nás znamená: na horách všakže. A s tým birmovným menom to nie je zlý nápad :-)

Alexander

No veru, nie každý má také šťastie. Ja by som musel ísť do Alexandrie alebo na Alexanderplatz, a to hory nie sú. Tohoročné meniny som však oslávil aspoň na Baraních rohoch,i keď Baran nie som. Musím zistiť,aké mám druhé (birmovné) meno, možno by to bolo schodnejšie...:)

Zdenči

zaujímavo si oslavil meniny...škoda, že ja nemám svoju dolinu :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky