Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Riečna jaskyňa

Diskusná téma K fotke: Riečna jaskyňa

Toto je ďalšia sympatická jaskynka v Suchej doline. Postupne sa zužuje a tak ďaleko sa dostanú iba len tí najštíhlejší, čo je v podstate normálka pre Suchú dolinu, kde jaskyne sú väčšinou úzke. Záhadou Suchej doliny je záhadná Amonova jaskyňa, kam lesník Pállfyho Amon vodieval ľudí za drobný bakšiš. V jaskyne sa našli kosti predhistorických zvierat a tak Pálffy nariadil zasypať vchod, aby turisti nekradli kosti, ale Amon vodil ľudí cez horný otvor. Amonova jaskyňa by mala byť niekde pri Amonovej lúke, teoreticky v Suchej doline, ale nikto nevie kde je. Na jar som sa pokúšal ju nájsť, našiel som ale kopec iných jaskýň, len tú Amonovu nie... Ak sa niekto chce pridať a hľadať záhadnú jaskyňu spolu so mnou – napíšte na mail ;-)

Tidoj

Ty si maniak! Ja by som odtiaľ živý nevyliezol. Určite by som sa niekam prepadol, alebo by mi tam niečo padlo na hlavu, alebo by ma zmasakrovali chrobáky a pavúky. A zaujímalo by ma síce, kde sú všetky tie jaskyne, ale len preto, aby som vedel, kadiaľ určite nikoho nevodiť (hlavne nie deti). Preto som rád, že sú tu aspoň takto na mape a preto ti aj prajem veľa opatrnosti aj veľa šťastia a tiež niekoho, koho namotáš na tento adrenalínový šport, nech nejdeš dnu nikdy sám!

Doronenko

som lepsi - uznavam pivo, palene a taketo zdrave veci! :-)

Meky

Ty si horší ako Edita Papeky :-)

Meky

Už som od hladu poplietol PRIEVALY!

Meky

Doronenko,ale keď ju nenájdeme platíš zabíjačkové hody v Šandorfskom šenku v Ptievakoch,aby sme tie kalórie znovu nabrali späť :-)

Doronenko

najdes tu zahadnu jaskynu a das z brucha dolu :) je to najlepsi fitnes :)

Doronenko

hladanie jaskyn je ucinnejsie ako dieta a napinavsie ako geocaching :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky