Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Svišť vrchovský tatranský

Diskusná téma K fotke: Svišť vrchovský tatranský

Svišť je denným zvieraťom a vychádza na pašu skoro ráno. Je pri vychádzaní z nory veľmi opatrný. Má výborne vyvinuté zmysly, hlavne zrak, čuch a sluch. Svištia populácia sa iba s námahou udržiava a tento hlodavec je prísne chránený.

Simon

Jaaj, no uz viem o co ide... ja len ci nahodou nema niekto nieco proti makram.

LuboO

Simon, nemyslim, ide o ine fotky, dotycni vedia... Makra hmyzu su fajn, hlavne pri istej cinnosti:))

Ondro_RK

LuboO, ďakujem. Ešte jeden záber Vám tu chcem ukázať, kde je v pozadí aj obec Štrbské pleso...

Simon

Ehm, LuboO myslis ze makra hmyzu tu patria menej ako sviste?

LuboO

Ondro, paradna trefa, super, este maly odkaz pre istych ludi, toto je fotka zvierata, ktora sem absolutne patri a je ako stvorena pre hiking. Gratulujem.

Sisty

ondro ty indian :)
z ktoreho ze kmena si?

Ondro_RK

:-) nie nič som mu nehodil, lebo by sa už možno neukázal. Inak boli dvaja - podľa mňa to bol párik, mám ich na zábere aj spolu ;-)
S kamarátom sme išli okolo týchto skál - a vykukol na nás, keďže ja mám hneď po ruke svoj foťák (Olympus C-460) tak na svoj som si ho hneď cvakol, ale nie tak zblízka. Potom sme čakali, či sa ukáže a nič tak sme išli. Keď sme boli tak asi 60m od toho miesta, tak tam pribehol ďaľší a aj ten z tej skaly znovu vykukol, tak som zobral kamarátov foťák (má 10xzoom) a pomali som sa približoval naspäť. Vietor fúkal smerom, ktorý mi vyhovoval. Keď ma zbadali - zaliezli do skál, potom som sa posunul bližšie a počkal učupený k zemi, zas vyliezli, zas som sa priblížil - zas zaliezli... až som sa dostal na vzdialenosť, keď som už bližšie nepotreboval ísť a som iba fotil. Celkovo 29 fotiek, toto je tá 29 ;-))

Smolinko

wow perfektna momentka, super, tot sa mi este nepodarilo zachytit, vzdy boli rychly na mna...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky