Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Aljaška VIII. - Anchorage a okolie

Diskusná téma K článku: Aljaška VIII. - Anchorage a okolie

Po noci strávenej v kempe pri Clam Gulch sa vraciame po Sterling Hwy cez mestečko Soldotna k Anchorage. Tu náš výlet končí, budeme musieť vrátiť auto a pripraviť sa na odlet domov. Navyše nás Anchorage ako také po príchode vôbec neoslovilo a tak sa doň veľmi neteším, ale neočakávane zažijeme ešte množstvo krásnych chvíľ.

Mato_d

Joj, parádne sa to číta, Soni. Dik za pripomenutie, fajne bolo :)

Skukam

Zdar,mozno len mame inu predstavu o tamojsej prirode taku aku nam tocia pre sceny do filmov.Urcite je to nadherny kus zeme,no mozno nie vsade.Su krajsie miesta a mozno aj horsie,ale je to tak rozlahle.Chcem sa tam niekedy dostat,pocul som ,ze je tam vela slovakov poliakov atd.
Dobre sa to citalo

Lubo

Nuz, proti gustu ziaden disputat,
Aljaska je pre mna krajina s najkrasimi horami a prirodou ake som kedy videl. Bol som dva krat a verim, ze sa tam este dostanem. Treba zazit tu nadhernu rozlahlost...

Sona

Vdaka. Ani predchadzajuce diely? Tam je myslim dost prirody :)

Layos

Prepacte,ale nejak ma ta alaska nezaujala a to som tam stale tuzil ist na trek.Asi zato mozu tie filmove sceny casto asi, natocene niekde inde.Fajn clanok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma