Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Tatranská elektrická železnica - TEŽ ka

Lubo

Sme na tom so Sonou podobne :-).

Boris-cz

Ono to je jako s celou železnicí na Slovensku(nejen).Odradit cestující snižováním spojů,uměle vytvořené nepřípoje,rušení tratí i do míst s velkým potenciálem přepravy,neustálé změny a reorganizace.Má to jediný cíl - oslabit hromadnou dopravu jako celek,přesvědčit nás,že to opravdu nejde jinak a nacpat nás všechny do aut.
Bohužel,většina z nás už podlehla této propagandě a všichni jsou šťastní za každý nový kilometr dálnice,netrpělivě čekjíc až si to budeme moci frčet našimi plechovkami křížem krajem kde se nám zamane.Pak budou všichni spokojení,hrdí sami na sebe,teprve pak bude náš svět krásný a život tak šťastný jako nikdy doposud...Hnus :-((

Sona

Vynovena Kometa vyzera fakt super, pozerala som predvcerom, ale nebola som sponzor a tak som sa nemohla zviezt :) dnes to bolo v plane, ale Prielom a Vychodna Vysoka dostali prednost. Snad sa podari v nedelu. Neboli ste niekto dnes? Aky je zaujem? Ci sa tam vobec ludia pomestia?

Peter61

Úschovňa batožín Starý Smokovec:
Obchod Unišport (052 44 22 770) cca 100 m zapadne od stanice. 9.-18.00, 1,50 €/ks/d.
Na hodiny neschovavaju.

Radoslav

Nuž pomôcť môže aplikácia slávneho výroku menej slávnych: "Zabi bobra, zachrániš strom" :-).
Samozrejme lepší návod je v samotnom článku (no i v diskusii, len ten 1-2 zmysluplné sa zle hľadajú v tej kope nezmyslov).
(BTW Peter, máš niečo proti diviakom či pečenému bravčovému, alebo naopak takto sympaticky a samotným bobrom nezaslúžene lichotíš? :-))

Lubo

Rado, ten vyrok pokracuje:
"Vytni strom, vypecies s bobrom".

Radoslav

Lubo, pekne transformované. Ak tak u lesníkov u nás, zase podľa toho kde rúbu, zjavne netušia nič o biotope bobra.
No k TEŽ. Ako fanúšika verejnej dopravy pochvala pre TEŽ za u nás výnimočnú obslužnosť (len napr. s nezvládnutými špičkami), za modernizáciu (len napr. bez zrýchlenia), i za pokusy ako "božie oko" (len napr. zabudli, že nemáme "božích" cestujúcich), za na naše pomery bohaté cenové ponuky (len napr. u turistov nekonkurujú autu), za zavedenie taktu (len napr. jedna ruka tej istej ZSSK netuší, čo robí tá druhá). Práve posledné včera na poslednom večernom meškajúcom rýchliku do Popradu nepotešilo mňa a čo viem jednu dvojicu, ktorí sme si mysleli, že nie problém počkať 10 min. Lebo ani jedna z trojice súprav poslednej relácií dňa v rámci TEŽ nenadväzuje na nič iné, len na seba. No nič, na švajčiarske fungovanie a služby si počkáme, zatiaľ musí stačiť ich Stadler na TEŽ.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum