Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Tatranská elektrická železnica - TEŽ ka

Diskusná téma Tatranská elektrická železnica - TEŽ ka

Informácie k zmenám v cestovnom poriadku, lístkom, tarifám a vůbec. Aby sme sa v poho TEŽkou a OŽ ( Zubačkou) doviezli tam i spät.

Peter61

Informácie k zmenám v cestovnom poriadku, lístkom, tarifám a vůbec.
Aby sme sa v poho TEŽkou a OŽ ( Zubačkou) doviezli tam i spät.

Peter61

Ak mate stare blokove listky platne do 30.11.2011, treba ich vratiť v pokladnici.
Vo vlakoch TEZky nie je pri oznacovaci napis, ze uz neplatia. Ak nechcete travit cas rozhovorom so sprievodkynou (revizorom), cvakajte iba nove.

Peter61

No hurá !
počas letnej sezóny aj bezplatná doprava na električke a zubačke počas celého pobytu vo Vysokých Tatrách.
Podmienkou bude ubytovať sa minimálne na dva dni v zmluvnom ubytovacom zariadení poskytujúcom zľavovú kartu Tatry card (od 1. júna do 31. októbra)

Čítajte viac: poprad.korzar.sme.sk/…/ubytov…
Kartu dostane ubytovaný návštevník na recepcii hotela zadarmo.

Je to podobne ako Guest Card v Chamx chamonix.com/…/carte-hote-201…

Peter61

Lubo hej.

Nie kazdy musi mat tolko stastia ako, co som bol 2 x ciernym pasagierom ( neumyselne a nanacapali ma).
A to v case, ked nie som na kompe, tak mi TEŽka xodi pod oblakami.

Lubo

Nezmyselne opatrenie!
Na mnohych staniciach TEZ nie je automat, stanky byvaju viac zavrete ako otvorene, recepcie hotelov a restauracie sa na predaj listkov vybodnu a spolahnut sa na automat vo vozni bude tiez neiste. O kupovni listka cez SMS alebo App mozeme rovno zabudnut.
A na dovazok, sprievodcovia budu preradeni na ine pozicie, takze setrenie sa aj tak nebude konat. Alebo sa ocakavaju vynosy z pokut, ktore budu rozdavat revizori v doprovode ostrych SBSskarov?

P.S. A ako si to predstavuju v hlavnej letnej sezone v Tatranskom Lieskovci, ked je suprava totalne nabita? Tam nech hladaju vypadky prijmov! Vsak zubacka bola vzdy tak plna, ze predaj listkov sprievodcom bol rovnako nemyslitelny ako bude nemyslitelny odteraz ked to bude robit rusnovodic. Hlupaci! Ale to by si ti, co to pripravili museli najprv poriadne v sezone poskusat TEZku na vlastnej kozi.

Peter61

Jasne, Lubo.

Najprv na jesen 2008 zrusili predajne automaty vo vagonoch, potom minuleho roku zistili, ze domaci zneuzivaju samoobsluzny system pri ceste do roboty, tak zaviedli sprievodcov. Popri tom zvysili ceny listkov na porazenie. Teraz zasa sprievodcov zrusili. Cielom je predaj ?

Tak ci tak, TEZku milujem. V decembri si vzdy vytlacim ten cestovny poriadok a nosim ho v rucsacku aj s blokovymi listkami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov