Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Krásnym kopcom

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Krásnym kopcom

Na mojich potulkách Veľkou Fatrou v jeseni roku Pána 2011 som objavil stavbu prístrešku, ktorá rozširuje širokú rodinu chát, salašov a búd v tomto pohorí. Poslúži nielen ako oddychové miesto na túre, ale dokáže ochrániť turistu pred nepohodou počasia, či poskytnúť miesto na nocľah počas viacdňovej túry. Prístrešok ocenia hlavne turisti, ktorí dávajú prednosť „zálesáckejšiemu“ charakteru nocľahu pred pohodlím chát či hotelov.

Samkoh

Potvrdzujem poškodenú podlahu, ale napr. na prezlečenie poslúži.

Pencurák

26.8.2015 bol prístrešok v takom istom stave,škoda že je podlaha zčasti zničená.

DuBeN

27.6 2015 sme sli okolo. Bolo kratko po dazdi a vo vnutri bolo sucho, takze v nudzi posluzi. Skoda tej poskodenej podlahy v jednej casti.

Daulagiri

Šiel som okolo včera 2.6. Prístrešok je stále v rovnakom stave ako je opísané v článku, čiže núdzové ukrytie/prespatie možné.

MirekS

Potvrzuji, přístřešek stojí - 25.8.2014 jsme šli okolo.

Jde spíše o nouzový přístřešek, dřevěná podlaha je poničená, takže v levém koutě (kde je podlaha v pořádku) se vyspí na zemi 2 lidi.
Ale ti budou chráněni dostatečně i před deštěm.

Tono

Dobry vecer Sveto, stale pisem, stale... ved postupne sa uverejnia clanky. A kniha o fortifikacnych stavbach... to uz asi nie. Mozno v buducnosti osobny web, to skor. Ale ak by ste nieco hladali, dajte vediet cez email. Ak budem vediet, poviem.

Venco

V tomto prístršku sme prečkali riadnu búrku asi pred 4 rokmi. Dobre poslúžil...

Svatopluk stepanek

dobry den anton,
dlho som nic od vas necital, tak som rad za tip a ze stale pisete do hikingu
podumajte prosim o knizke o fortifikacnych stavbach

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma