Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma oprava odevov

Diskusná téma oprava odevov

ahojte, roztrhla som si nohavice z DryEdge™ 2,5L. Neviete kde sa dajú takéto veci opraviť. Normálna krajčírka pochybujem, že by si s tým dala rady

Anonymized_25093

Dal som si opravit/vymenit zips na vetrovke.
KOmunikacia bola trosku "problematicka", kedze maju aj ine veci na robote, tak isto som musel "dlho" cakat, ale finalny produkt vyzera super. Este to budem testovat.

Jozef Majčák

Ja mám skúsenosť so servisom zasijem.sk

Opravili - zašili a podlepili mi dieru na goretexovej bunde a lyžiarskych nohaviciach.

Sem21

kde ma firmu ten krajčír v Prešove, ďakujem :)

Peter61

:-D

Jozef, myslis, ze Lucinka chodi rok s dierou na zadku ?

Xyz

Ahoj lucinka80, ak mas clensky preukaz KST, skus popripade oslovit aj ten alpinusbask$ret maju tam teraz dobre zlavy na ten preukaz. J.

Rastyslaf

v pohode :) s paskou by to bolo teda iba docasne riesenie. takze sa vraciame spat k mojmu prvemu prispevku - naplaste alebo oprava v tom outlete? :)

Jjano

Jáááj, sorry, som si to zle pozrel a pochopil. No, ak to nie je na nejakom veľmi viditeľnom a/alebo exponovanom mieste, tak ja by som to zalepil páskou zvnútra aj zvonka a ďalej by som to neriešil, ale zase je o mne známe, že mi namojom vzhľade nezáleží ... Ale prinajmenšom ako núdzová oprava, kým to nevyriešiš lepšie, by to mohlo byť - tá páska sa dá potom opatrne ľahko odlepiť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma