Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Horské poistenie funguje už rok

Diskusná téma K článku: Horské poistenie funguje už rok

Prvého júla uplynul rok od novely zákona o Horskej záchrannej službe (HZS), ktorá zaviedla platenie za náklady pri záchrannej akcii. Preto vám prinášame zhodnotenie od Horskej záchrannej služby a poisťovní Union a Allianz. Poisťovne Kooperatíva a Generali sa do uzávierky nevyjadrili.

Zan

Ak niekto co len dva dni v týzdni vykonáva akékolvek sportové aktivity v horách, potom asi nemá zmysel zvazovat ci je alpenverein drahé riesenie. Jednoznacne odporúcam a nastastie jeho pouzitie nedokladujem konkretkńym prikladom...

Sona

Aj ja mam alpenverein, bala by som sa problemov so slovenskou poistovnou kvoli ich vylukam z poistenia. Tiez alpenverein ta poistuje dokonca aj na cestu k miestu, kam ides vykonavat sport, a cestu odtial.

OndrejP

ja to riesim cez alpenverein. aj ked je to asi drahsie, plati to takmer v celom svete, platim to raz za rok, a na chatach v alpach dostanem casto aj zlavy na noclah.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov