Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Záhorská Bystrica – Rača

Diskusná téma K článku: Záhorská Bystrica – Rača

Už sa pomaly stalo tradíciou, že ma ženini príbuzní požiadajú na silvestrovskom ohni, aby som na Troch kráľov zorganizoval nejakú ľahšiu túru v okolí Bratislavy. Tak som sa tento raz rozhodol spojiť dve veci dokopy a navrhol som túru čiastočne neznačeným terénom Bratislavského lesoparku, aby som fotograficky zdokumentoval prístrešok, ktorý som pred rokom objavil, no nemal som vtedy so sebou fotoaparát.

Zuzutara

Dakujem pan Svitek,boli sme tam vcera,a tak ako pisete,presli sme to za 5 hodin plus 20 min na vychladenom pivku :). Necakala som,ale veru dnes ma aj nohy bolia a som rada,ze som spoznala tu cast,od dnes setrim na bicykel:)

Miroslav Svitek

Zuzutara, ak si dobre pamätám, tak zo Záhorskej sme vyrážali niečo po 9hod. a v Rači sme boli už za tmy okolo 16 hod.Ale to sme postávali v kameňolome a jedli pri Felixovej studničke. Normálnou chôdzou sa to priemernému turistovi musí podariť za 5,5,hod.

Tidoj

Tomu kopcu by sa hodila možno aj nejaká úprava, lebo podľa mňa je celé to miesto nešťastia nejaké zanedbané, neupratané, zaburinené. Viem si predstaviť aj pietnejšie prostredie. Ja by som sa aj rád do toho pustil, dobrovoľne, ale keďže si asi nemôžem dovoliť len tak niečo upravovať a upratovať, tak len pindám :-)

Zdenči

o Sakrakopci som už čo to čítal...musím sa tam aj ja vybrať niekedy.

Zuzutara

zdravim,chcem sa len spytat,ako dlho vam to trvalo cela ta trasa,dakujem :)

Tidoj

Pekný článok, spomínané miesta si pôjdem niekedy pozrieť.
Zdá sa mi, že ten drevený kríž na Sakrakopci v novembri ešte stál.
Závidím vám ten západ slnka - takú extrémnu medenú žiaru som zažil raz a chcel by som zas, je to fakt úžasná atmosféra vtedy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma