Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kamenistá dolina

Vladimir

Ale ved je tam dost kamena vlastne vidím len kameň:-)))ale nepoznám toto miesto no môže to byť zaujímavá prechádzka s peknými pohľadmi.

Edy29

presne ako pisu kolegovia, ja visim bystre sedlo a bystru dolinu fotenu z blysta, kamenista je na opacnej strane a nad dolinou je velka kamenista.

Djvlado

Tak, tak ako pise bulat, Kamenista dolina je presne za tebou a chodnik na fotke vedie na Klin, ktoreho cast nachadzajucu sa celkom vlavo hore si sfotil ;-)

Bulat

Kamenistu dolinu maš presne za chrbtom, takže na tejto fotke sa zcela určite nenachádza ...

Djvlado

Aby som bol uplne presny, tak je to fotene v okoli Blysta ;-)

Djvlado

Hou, hou, hou, najprv si oprav suradnice, dalsia vec je, ze Kemenista dolina je v Zapadnych Tatrach a nie vo Vysokych Tatrach a posledna vec je, ze nechapem dovod preco tam vsade davas nazov Kamenista dolina, ked na fotke vobec sfotena nie je (je tam Gaborova dolina na Slovenskej strane a na Polskej strane je to Dolina Pysznianska) a fotene to tiez nie je z Kamenistej doliny, lebo je to fotene niekde v okoli Bystrej ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky