Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: nástup do doliny Bielej vody

Chmura1

dik, veď hádam môžme ak budeš v MT kuknúť na to pri pive...

Merhorn

:) tak super ak si spokojny, drzim palce nech mas co najviac prilezitosti si overit kvalitu fotaku v praxy

Chmura1

sevas, no poviem ti, že som ešte nemal čas hrať sa s tým, bo skôr lietam ako besný po kopcoch, keď teraz nasnežilo. Ale isto ti poviem, že vyššiu váhu tela(rozdiel 300g) je cítiť. Vyššie ISO som ešte von nevyužíval, len v nútri aj to len do nejakých 1600, zdá sa to byt celkom dobré s menšim šumom. Video to robí celkom slušné (aj pri menšom svetle), senzor s 18MP, otočný displej podľa mňa skôr do ineteriéru využiteľný. 9 bodové zaostrovanie rovnaké sa mi zatiaľ zdá. Lepšie ovládanie parametrov na LCD displeji, chce to zvyk a aj na displeji vedľa blesku, ide o zvyk. Zarovnanie do roviny na displeji v podobe elektronickej priamky je celkom dobré. Väčší rozmer fotografie z RAW do JPG dosť spomaľuje počítač, čím si žiada vylepšiť počítač pri najvyššej kvalite JPGu. Okrem káblovej d. spúšte je tu aj infra spúšť. Lepší oproti 450 je, že dokáže v pohode ukladať a snímať fotky bez toho,aby ma to zdržiavalo. V pohode môžem cvakať a nemá problém, ako 450ka, že pri rýchlejšom fotení som bol obmedzovaný, kým si úloži snímky a je pripravený na ďaľšie snímanie. Samozrejme, má vyššiu rýchlosť snímania za sekundu ( skoro raz toľko). To len tak okrajovo, fakt som nemal na to čas. Ale postupom času môžem napísať viac. :-)

Merhorn

Pripajam sa ku gratulacii :)
Asie je to odveci miesto ale neda mi. Ake vyhody zatial badas od tej 450ky? 60ku som nemal v ruke este :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky