Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohľad z Ostrvy

Mario Duchon

Aj ja som v posledných 2 mesiacoch začal fotiť pano na výšku , tiež sa mi to viac páči. Aj táto fotka je pekná za 1.

Lubo

Zaujimava technika ako "rozsirit" objektiv.
Krajinke to dava dramatickost -- Tatry staby podrastli

Ondro_RK

Rikitan, áno sú z 3 fotiek - nie všetky mraky rovnako rýchlo letia ;-)

MatusM

Zaujimave. Aj tie mraky su z pospajanych fotiek?? Ako si ich chytil? Zvyknu sa rychlo hybat, mrchy..

Ondro_RK

...ja som panorámy na výšku začal fotiť len nedávno :-)
V softe na panorámy nemám nejako prehľad, ale to čo ja používam nebude pravdepodobne nič špeciálne... Ale tak zas je to program na panorámy - The Pnorama Factory V4.2 Niekedy to dám pospájať automaticky, no to väčšinou nie je úplne ideálne, tak to potom spájam ručne :-)

Tono

Ja tiez vacsinu panoram fotim na vysku a potom ich spajam. Ozaj, spajas to v akom specialnom softe? Ja manualne v Photoshope CS2.

Ondro_RK
ďakujem pekne tono, áno je to panoráma z 5 fotiek vertikálne. Viem, že to je hore trochu natesno, pretože som to fotil na výšku od Popradského plesa a chcel som to mať v panoráme celé - aj pleso aj štíty. Celú panorámu som si zatiaľ takto rozdelil na dve časti a sem som vybral len tú druhú - pravú časť, prvú (alebo celú) som ešte ani neposkladal... K vert. panorámam som sa inšpiroval vlastne tu na hiking-u: linky-horská fotografia-fotograf Marián Vargic-Landscape - on tam má krásne vertikálne panorámy. Zopár mojich vert. panorám som tu už vložil: hiking.sk/…/liptovska_mara_ve… hiking.sk/…/mraky_i_velka_fat… hiking.sk/…/pohlad_zo_sedla_p… -)
Tono

Ondro, spajal si to ako panoramu z fotiek vert. orientovanych? Inak vyborne foto, mozno trochu hore na tesno, ale to nic nemeni na fakte, ze fotka je vyborna.

Daulagiri

Pekné foto, serpentínový chodník v pozadí s vysokánskými štítmi sa mi páči :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky