Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata na Veľkom Inovci

Diskusná téma K článku: Chata na Veľkom Inovci

V južnej časti Pohronského Inovca, v tesnej blízkosti Veľkého Inovca, najvyššieho vrchu pohoria, sa nachádza Turistická chata na Veľkom Inovci. Hustá sieť turistických chodníkov, diaľková Rudná magistrála a množstvo pozoruhodných miest v okolí ju predurčujú na základňu pre potulky v tomto kúte Slovenska. Napriek týmto faktom je chata v širokej turistickej verejnosti takmer neznáma. Preto som sa rozhodol, že jej tu budem venovať väčšiu pozornosť.

Boro

Tóno,ešte si zabudol že z chaty je romanticko-technicko-magorický výhľad na atómovú elektráreň. Tá mi tam naozaj vadila.Ale čo už narobíme.

Tono

Vyhlad je, Boro. Ale ver, ze mna serie ...

Funttomas

Ahoj Tono,
rado sa stalo – za poskytnutie fotodokumentácie. Sme predsa členovia hiking tímu, tak je normále, že si navzájom pomáhame.
Obsahovo si článok zvládol výborne – podrobné, praktické a vyčerpávajúce informácie.

Tono

Ahoj som rad, ze sa ti clanok pacil. Samozrejme ze tu vsetci tahame za jeden povraz. Pokial by si nieco potreboval Ti, hned mi napis.

Jožo

Chata je výborná, po túre z Novej Bane na vrchol Inovca ma potešil guláš s pivom. Na zdravie...

Peter

Dobry den, chtěl bych navštívit tuto chatu. Chtel bych si ji zarezervovat, ale na telefoních číslech mi nikdo nerozumi. Pomůžete mi někdo?

Sona

Myslis tym, ze nerozumeju po cesky?

Peter

Bohužel, volal jsem na jedno tel.číslo a tam to zvedla slečna, která mi nerozuměla. Na druhém tel.čísle mi to nikdo nezvedl. Na obě uvedená tel čísla jsem psal sms, že sháním chatarníka, že se chci ubytovat, ale nikdo mi nedal vědět

Jano

No jo, ak si si naozaj pýtal chatarníka, tak to by som Ti nerozumel ani ja :-) Skús znova a pýtaj si chatára. :-)

Funttomas

Myslím, že v tomto prípade je ťažko pomôcť na fóre. Treba vyskúšať opäť zatelefonovať.

Peter

Prosím Vás, u kterého to leží města? Kvůli naplánování dopravy. Na mapě to nemůžu najít. Díky moc

Jano

Peter, v pravom stlpci vedla clanku su GPS suradnice a hned pri nich kolonka "Mapa", po kliknuti Ti to presne ukaze, kde sa mapa nachadza.
Je to medzi mestami Zlate Moravce a Nova Bana, obe mesta su dobre pristupne hromadnou dopravou, v oboch stoja aj dialkove autobusy na trase Bratislava - Zvolen a v Novej Bani aj rychliky na trati Bratislava - Zvolen. Cestovne poriadky su na cp.sk$ret Z ktorej casti Ciech si?

Peter

Z Brna, takže nejlepší by bylo tedy jet do Bratislavi a pak na Zvolen?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov