Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata na Veľkom Inovci

LuciaS

Inak bolo by naozaj fajn, ak by hiking.sk aktualizoval stránky tak, aby nemal napísaneé, že je chata otvorená, ak je zavretá. Spoľahli sme sa na info, bez čítania diskusie a dosť nemilo nás zatvorená chata prekvapila. V tomto teple sme nešetrili vodou, lebo veď hore na chate doplníme... chvália tu jedlo, tak veď hore sa najeme, na čo by sme si brali veľké zásoby... Ďakujeme pekne.

KarolM

Takže odpoviem si sám. V sobotu 20.7.2013 (víkend počas letnej sezóny!) bola chata zatvorená. Hospodárske budovy pri chate sú v dezolátnom stave, ich strechy sú rozpadnuté. Na Slovensku ostalo horských chát ako šafranu, z nich mnohé chradnú… So sad, so bad (:

FunTTomas

Chata je aktuálne mimo prevádzky pre nezhody s majiteľom objektu.

Wbk

Zastavili sme sa včera. Klobúk dolu, funguje naďalej každý víkend. Samozrejme varí sa, lieva sa, príjemne sa tu sedí. A gazdovia tiež bezproblémoví ;-) Všetka česť!

Števo

Zastavili sme sa tu na túre z Novej Bane do Zlatých Moraviec.Bolo to v sobotu,chata bola otvorená a fazuľová polievka bola výborná.Chutila aj ,,žeruchovica\'\' ;-) Pán a pani,ktorí tam obsluhovali,boli veľmi príjemní :-)

Tomi

ondrejk: Bol som na Silvestra a mali otvorené. Myslím, že na tabuli mali napísané, že otvorené každý víkend od piatka večera (tuším 18:00) do nedele večera (čas si nepamätám) a taktiež cez sviatky.

Ondrejk

S uprimnou pokorou sa priznavam ze som neskusal... :)

Axel

Ondrejk: Telefonne cisla uvedene vo faktoch uz nefunguju?

Ondrejk

Ahojte,je tato chata otvorena aj cez zimne vikendy?Chcely by sme ju navstivit buduci vikend.Dakujem

KarolM

Na chate na Veľkom Inovci sme prenocovali minulý piatok počas nášho cykloputovania Karpatiatour. Avšak naša skúsenosť sa po viacerých stránkach dosť líšila od veľmi pozitívneho popisu v tomto článku ((: Chata si rozhodne zaslúži oveľa viac starostlivosti. A podľa vyjadrenia chatára aj v letnej sezóne funguje len cez víkendy…

Tono

Chata by mala byt v mesiacoch jul a august otvorena stale. Inak len vikendy a ak sa dopredu dohodne vacsia skupina, tak aj mimo vikendov.

Mivym

ja som bol na chate koncom augusta a chata bola otvorená a ponúkala služby za ceny ako za socíku

Fujas

pokial ja viem a bol som tam toto leto tak je zavreta a nic tam nie je...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov