Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Fačkovské sedlo

Diskusná téma Fačkovské sedlo

Caute Dá sa prejst na fackovske sedlo autom bez retazí od Zliechová ?

Mifo78

V sobotu som bol v Cicmanoch lyzovat. Cesta Zliechov - Cicmany sa fakt moc v zime neudrziava ale dalo sa prejst relativne v pohode. Na vozovke je tak 10-15 cm vrstva snehu. Miestami je cesta dost uzka,preto treba davat pozor pri strete s protiiducimi autami. Problem moze byt ked zostanes v kopci stat, potom sa uz nemusis pohnut :-)

Lukas

Zakaz vjazdu tam nieje. Je tam znacka, ze cesta sa neudrzuje, ale stredisko v Cicmanoch (a aj ostatne v Rajeckej doline) ma zaujem aby bola prejazdna, preto ju udrzuju. Nieje to uplne idealne, ale vacsinou sa da prejst bez retazi, ale radsej by som ich zobral. Tento vikend bola v pohode, retaze nedaval nikto, ale v tyzdni, ked bude svietit slnko, urobi sa na najstrmsom useku od razcestia nad Zliechovom lad a bude sa smykat.
Dolezite je nejazdit v kolone, nechavat si odstup, lebo ked niekto zastavi alebo spomali, tak sa auta za nim uz nerozbehnu.
Teraz sa lyzovalo aj na Zliechovskej zjazdovke a auta parkuju pri ceste, to moze tiez robit problemy.

Rbr69

bol som v sobotu na Klaku/Fackove z TN a siel som radsej cez PB a Rajec ... aj ked cesty su suche a vymrznute, neviem ako to vyzera v useku Cicmany - Zliechov a nechcel som zbytocne pokusat stastenu ;-)

Vrana

Asi myslis cestu Zliechov - Cicmany. Tam je v zime zakaz vjazdu. Cesta sa v zime neudrzuje, neprehrna, nesoli, takze teraz neprejdes ani s retazami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma