Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vrchol Devínskej Kobyly

Diskusná téma K fotke: Vrchol Devínskej Kobyly

Pohľad na najvyššie miesto Bratislavy, 514m n.m. počas mesačného svitu. Nachádza sa tu "rozhľadňa", ktorá bola pôvodne obalom z rakety. Akej, to som sa nedočítal. Výhľad z nej už nie je veľmi dobrý, vrcholce stromov zabraňujú nerušenému výhľadu. Človek by si myslel, že v areály základne, kde sa toto tu nachádza, v tme a "zime" nikto nebude, ale opak bol pravdou. Pri ceste sem ma obehlo auto, ktorého posádka si to namierila do útrob tohto bývalého vojenského komplexu...

Bazin

skoda tej vernisaze mas ozaj krasne a zaujimave fotky !!!

Vladvlad

Na toto miesto by sa hodila normálna regulérna rozhľadňa. Myslím, že by to bola vynikajúca atrakcia celomestského významu.

Dole pri Salese na ceste bola kedysi tabuľa zákaz vjazdu. Vždy ju niekto odstránil. Čiže autá na tej ceste po bránu základne nemajú čo robiť.
A tí čo boli vnútri budov? Veľa ľudí tam chodí, ale o tom sa rozpisovať nebudem, nechcem sa totiž rozčuľovať :)
Kedysi si pamätám aj pravidelne "hliadkujúce" policajné auto. Prišlo hore k bráne a išlo po chvíľke naspäť, ale aspoň niečo.

K fotofóru: fotoforum.istracentrum.sk/ind… Všetky tie fotky mám tu v galérii.
Aj mi vtedy vybrali na tú "vernisáž" nejaké fotky, ale neposlal som im ich vo väčších rozmeroch, takže som nebol vystavený na stene múzea chorvátov :)

Bazin

Ja som tam bol tiez vcera ale naobed a hore sa nikto okrem nas nepotuloval. Ktovie co tam chceli ti v noci robyt.
Co keby si niekdedy dal foto aj na

fotoforum.istracentrum.sk

???

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky