Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Primrznutá Morava

Diskusná téma K fotke: Primrznutá Morava

Pohľad na sútok rieky Morava a potoka Malina v mrazivý podvečer pri západe slnka. Malina pramení pod Čermákovou lúkou v Malých Karpatoch, jej dĺžka je 47km. Morava ako vidieť z fotky, bola plná krýh. Zaujímavosťou bolo, že neďaleko pod Marcheggským mostom sa dala vidieť pekná líška ako hľadá niečo pod zub. Navštívil som aj neďaleký Vachalkov rybník pri Stupave, je dobre zamrznutý. Veď prečo nie, aj tu už teploty klesli pod -10°C, v noci ešte menej.

Vladvlad

Používam stále tie isté wtb.com/…/nemením ich. Ani hrotové na ľad nemám. Pre mňa by to bola zbytočnosť. Tieto sú do sucha fajn a v blate nejazdím :)

Merhorn

chodis na plastoch ako aj v lete, alebo mas na zimu aj plaste s kovovymi hrotmi?

Vladvlad

Okolie Moravy má svoje čaro aj v mrazoch a bez snehu.
Cyklochodník bol na niektorých miestach pokrytý ľadom, takže tam opatrne. Ale cez víkend má fúkať, čo pri tejto teplote nedáva dobré výhliadky na bicyklovanie po otvorenom priestranstve.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok