Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mostík v Mokrom jarku

Diskusná téma K fotke: Mostík v Mokrom jarku

Čisto dokumentačný pohľad na jediný drevený mostík cez potok v lesoch Devínskej Kobyly. Mokrý jarok má svoje meno zaslúžene, ale v týchto mrazoch je tomu naopak. Je úplne suchý. Napravo na strome je amatérske značenie pochybnej úrovne, nachádzajúce sa v tejto časti a smerom na Karlovu Ves. Niekde je jeho hustota na malom priestore veľká, čo dosť "špatí" vzhľad lesa. Celkovo sa jedná o krásny jesenný februárový pohľad :)))

Vladvlad

Vďaka za info tidoj.
K tej suchosti jarku: zle som sa vyjadril, myslel som, že cesta v ňom býva skoro vždy vlhká a blatová, ale teraz je suchá (zmrznutá).
Je to príjemná nenáročná lokalita, na krátke vychádzky.

Tidoj

Nie, nie, teraz určite nie je suchý. Len tu, hneď pod týmto zbytkom mostíka to tak vyzerá. Možno je zapadaný lístím alebo čo. Pár metrov ďalej je práveže nebývale vodnatý, teda skôr ľadnatý. Zo stredoškolskej nostalgie som bol na týchto „významných“ miestach zrovna v nedeľu a z kopca som zbehol k potôčiku o 20-30 metrov ďalej od tejto foto a pekný kúsok cesty som sa "korčuľoval" po potoku pomedzi stromy. Úplná haluz. Teda viaceré haluze... Na niektorých miestach som sa aj preboril a vody tam bolo celkom dosť. Dokonca nižšie (smerom k Devínskej ceste, niekde už za kameňolomom) asi voda pretekala cez chodník, takže celý jeden úsek je úplne zľadovatelý – treba dávať pozor na bicykli (asi). Dlho som tu nebol, lebo vždy idem z mostíka hore na lúku, ale keď som tadiaľto chodieval s Drobčekom (to je/bol jazvečík), tak sa sem vždy chodil napiť, pritom priamo pod mostom aj vtedy nebolo ani stopy po vode.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky