Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Gosaukammu na Hofpürglhütte

Diskusná téma K článku: Okolo Gosaukammu na Hofpürglhütte

Minuloročnú letnú dovolenku sme sa rozhodli stráviť v rakúskych Alpách. Už dávnejšie som mala vyhliadnutú oblasť nazývanú Salzkammergut (Soľná komora), ktorá sa nachádza juhovýchodne od mesta Salzburg. Táto oblasť je známa nielen pre svoju bohatú históriu spojenú s ťažbou soli, ale aj vďaka nádhernej prírode, ktorá dokáže učarovať každému turistovi kombináciou priezračných jazier a vápencových hôr. Naše výlety opíšeme aj s Matúšom do viacerých článkov, toto je prvý z nich.

Lubo

Akcie s Matom Nemcekom su vyzivne :-) po kazdej stranke...

Eric

Soňa: No tak oni tu svojú "smečku línú" vedia popreháňať :)))

Sona

Ked si spomeniem, ako sme sli na Intersport klettersteig bez lanovky...ferrata plus vystup a zostup ku a od Gablonzer hutte. Den predtym tiez tura a den nato Dachstein od Gosausee na otocku. Po tejto akcii som si hovorila, ze uz s Rokosporotm v zivote nikam nejdem :)

Vladeno

Moc pekné,príjemné čítanie. Potešilo v nemocnici.

Jojoš

Nádhera,parádne fotos,pripomenulo mi to náš výstup na Dachstein spred 2 rokov,už sa teším na pkračovanie

Žilinčan

Parádne fotky. Tiež sa tam plánujem vydať, ale najprv spoznať lepšie slovenské kúty... :)

Merhorn

pripajam sa k pochovale fotiek, fakt pekne, text kuknem az vecer ale urcite bude tiez dobry

Adushka

Eric, môže byť, ja mám info len od ľudí z chaty a tí sa mohli mýliť. Keď tak popisku zmením, ešte mrknem do mapy.

Eric

Parádne fotky, krásne počasie vám vyšlo, gratulujem. Malá opravička, zdá sa mi že tá tretia fotka od konca nie je zvonár ale Grosses Wiesbachhorn :) Ale fakt super!

Adushka

Dakujem za mile komentare, fakt sa nam tam velmi pacilo, takze sa tam snad aj vratime :) A Danka, prave aj tie bicykle nas tam lakaju :)

Inak som zistila, ze mi nefungovali spravne niektore linky v clanku, takze uz su opravene, mozete klikat :)

DanielaM

Adushka, super fotecky a krasna trasa, uz sa tesim, ze sa zjarnieva a bude mozne vyrazit aj bikmo :-), tesim sa na dalsie casti vasho putovania. :-)

Pitr

Super článok a zároveň tip na predĺžený víkend. Tie ferraty čo ste mali po ceste sa mi páčia, ešte sete minuli dve na Angerstein a Mannlkogl. Počasie ste mali krásne. Asi sa tam niekedy vyberiem. Teším sa na pokračovanie.

Sona

Akurat som nedavno pozerala nase fotky z ferraty Intersport klettersteig na Gr. Donnerkogel a tury na Dachstein od Gosauskych jazier. Je to nadherna oblast, odporucam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov