Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bielovodskou dolinou na Východnú Vysokú

Diskusná téma K článku: Bielovodskou dolinou na Východnú Vysokú

Bielovodská dolina – najdlhšia ľadovcová dolina na Slovensku s dĺžkou vyše 10 km. Nad jej prechodom som už dlhšie uvažoval. No doposiaľ som mal vždy v pláne prechody iných dolín, či už vo Vysokých Tatrách alebo iných pohoriach. Ale v júli 2007 sa to zmenilo a tak Vám týmto článkom môžem robiť sprievodcu dolinou, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších dolín v Tatrách.

Lubo

Rychlejsi odtok zrazok do koryta, ktore ich objemovo nezvlada, moze byt dosledok tazby trochu vyssie v doline. #konspiracia?

Tomaash

Nooo, minuly rok riadne nasnezilo uz v polovici oktobra, necudoval by som sa veru nicomu...

Woo

tato sezona je zas uzasna, drbe dazd vkuse, este cakam ze hned zaciatko oktobra nadrbe snehu a je po sezone.

Wolflike

no, 10teho to neslo, ale co tak predlzeny vikend okolo 15teho septembra? ak pocasie teda dovoli. asi tak na dva dni s prespatim mozno na sliezkom dome a pokracovanim na popradske pleso a do strbskeho plesa. nasiel by sa niekto?

TomasBB

dakujem za odpoved. No ono sa da tade prejst ale pre ludi co sa boja ze dostanu zavrat su taketo chodniky adrenalinovou zalezitostou. Lebo ten chodnik vyzera tesne pri priepasti. Ale v Tatrach sa takymto chodnikom asi clovek nikde nevyhne. Takze treba si len zachovat chladnu hlavu.

TomasBB

Nevie niekto kde je foteny ten posledny obrazok s nazvom Tatranska magistrala? Lebo sa chystam ist tadial na Sliezsky dom a ten chodnik nad priepastou vyzera hodne nebezpecne.

Raymond

Este som sa chcel opytat, kedy to budes vediet ci ides na tu inu akciu alebo somnou?

Raymond

Noooo to by bolo super vsak poobede lepsie povedane k veceru k taborisku a rano vstat ist na tu VV.Ziadny stres v pohode.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma