Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Roklina Čertova dolina v zime

Diskusná téma K článku: Roklina Čertova dolina v zime

Iba milovníci Slovenského rudohoria vedia, že Národný park Muránska planina a Národný park Slovenský raj sa rozprestierajú v spoločnom horstve. V tomto prípade nemyslíme Rudohorie, ale pohorie Spišsko-gemerský kras. Súčasťou Spišského krasu je známy Slovenský raj a pod Gemerský kras patrí Muránska planina.

Boro

Tomáš, ako vždy, perfektná túra, bezvadný tip a skvelé fotky.

Svatopluk stepanek

VYNIKAJUCE !!!!!!!
a vam tomas troska zavidim, ze ste z b. bystrice - nadherne okolie a podla mna najkrajsie mesto v byvalom ceskoslovensku

Tulavy pes

Tomáš, mal by si vedieť že Čertova jaskyňa nie je oficiálne sprístupnená. Že je občas otvorená, to je aktivita Igora s Janom, ktorý občas osobne vylomil zámku, danú tam jaskyniarmi. Takže s návštevami jaskyne by som bol opatrnejší, keďže ide okrem iného o dosť významné zimovisko netopierov.

FunTTomas

tulavy pes: veď to aj veľmi dobre viem, že jaskyňa nie je sprístupnená a že je zimoviskom netopierov. Pod návštevou myslím, prezretie vstupného portálu s informačnou tabuľkou a nie preliezanie chodieb.

Tono

Taktiez sa pripajam k Svatoplukovi Stepankovi a tiez vam z BB tak trochu zavidim tie nadherne miesta, ktore mate hned "za rohom". Vyborny clanok!

Jjano

Jo jo, Peter, a just je tam pod cestou také malé prirodzené parkovišťátko :-)

Honza286

Ať se dívám sebelépe, tak na mapovém portálu turistickamapa.sk onen naučný chodník nevidím:(

Sona

Honza, naucne chodniky rovnako ako lokalne znacenie na turistickamapa.sk nie su.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov