Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na Vapennej

Meky

Zmienka je hneď na titulnej strane t.č.druhý článok:POZVÁNKA 10rokov-10stretnutí na vrcholoch.

Vladimir

O tom nič neviem, je tu o tom aj niekde zmienka ak ano tak si to preštudujem. Vladimír skoré uzdravenie a skorý návrat do hôr lebo tam je najlepšie.:-)

Vladimir Popluhar

Dakujem za prianie, snad to bude dobré ale pri pohlade na nohu si myslím, že to bude pár dní bez turistiky. Držte sa a nech Vám to dobre šlape.

Meky

Mal som na mysli prvý výstup z desiatich,ktoré pripravila redakcia Hiking k 10.výročiu založenia a ten je túto sobotu práve na Vápennej.

Vladimir

P:S: Vladimír mna zas trápi koleno ked to rozchodím tak to ide ale ako náhle sedím a mám to rozchodiť tak mám bolesti:-( tiež som sa objednal u ortopéda.

Vladimir

Ahoj Michal neviem čo máš na mysli kam máme ísť ale sobotu asi tažko niekam pojdeme lebo máme nočnú:-( o čo sa jedná?

Meky

Sevas maród :-( Tentoraz som ako Vladimíra myslel autora tejto fotografie,ale mrzí ma Tvoj zdravotný stav a prajem Ti veľmi skoré zotavenie,lebo jar si treba užívať v prírode a nie so sadrou na nohe.Drž sa!

Vladimir Popluhar

Ahooooj Meky - ja chodím vačšinou s Jankou, teda ak mna myslíš, Vladimírov tu je vela :-))) alebo potom s Tonom Zahradníkom. No ale mne sa vyskytol problém, členok mám ako loptu, červený je takisto, takže sa to zhoršuje. Takže zajtra idem doktorovi a bojim sa sádry, Vápenná je asi mimo moje schopnosti momentálne, tak sa ospravedlnujem. Možno sa ešte stane zázrak ale velmi tomu neverím.

Meky

Vladko a v sobotu idete(aj s Ľubošom)?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky