Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: žlto-zelené pohľady

Diskusná téma K fotke: žlto-zelené pohľady

keď políčka pod Konigswarte zakvitnú repkou, nedá sa mi nevybehnúť pozriet si tu krásu z vyhliadkovej veže. Včera som našla na nohe veže pripnutú okrem kasičky aj peknú nádobku s knihou návštev, perkom a čo mňa najviac potešilo, razítko. Je pripnuté na retiazke, je tam aj vankušik. Dovolila som si razitko takto do fotečky dať. Ktovie dokedy razítko v krabičke vydrží...

Edy29

ked vidim a citam o rozkvitnutej repke olejnej, tak mi to pripomina ze si musim ist dat predpisat lieky na alergiu.

Edy29

adina, vlani v januari tam to razítko bolo. atrament tam nebol dostatocny na velkonocny pondelok, tak pre peciatku sa tam musim teda vratit.

Vorec

No to čumím, že aké žlté dole už :-o
Dúfam že to už aj k nám dorazí

Pafi

Krásny pohľad, aj keď to troška posmrdiava :o)

Adina

ano, stoji zato sa po tych polickach poprechadzat, pobicyklovat. Uzasny balzam na dusu :-)

Vladimir50

Fíha! Už je to takéto pekné žlto - zelené? No nechcelo sa mi opravovať defekt, ale dnes ho určite opravím a ak rosničkárom vyjde predpoveď na víkend a v Bratislave nemáte lepší plán odporúčam vyraziť do rakúskych polí.

Adina

edy, nemyslim si, ze by som tam tak dlho nebola, ale to je jedno, je to fajn, ze to razitko tam je aj atrament bol dostatocny :-)

Edy29

to razítko je tam už vyše roka podľa mňa, akurát chýba atrament.

Adina

ved uvidime. Citala som si niektore odkazy v knizke. Vela Slovakov tam chodi, ved sa ani necudujem. No zapis "boli sme tu zadarmo" ... neviem co na takyto zapis povedat. Pripada mi to ako - mena hloupich na vsech sloupich (dufam, ze som to spravne napisala).
Vcera bol ozaj nadherny den :-)

Zdenči

Neboj, v Rakúsku to hádam ani Slovákom nedá ho odtrhnúť. Včera večer bol nenormálne čistý vzuduch. Škoda, že sa mi nepodarilo vybehnúť tiež niekam vyššie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok