Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cyklomost

Diskusná téma K fotke: Cyklomost

Opäť pohľad na cyklomost z Devínskej do rakúskeho Schlosshofu nad riekou Morava, aby sa naň nezabudlo :) Stavebné práce majú byť ukončené k 30.máju (natieranie, osvetlenie, povrch) a následne prebehnú rôzne merania, skúšky záťaže,... Veľmi optimistický termín otvorenia je 1.7.2012, ale rakúska strana je za termín 22.9.2012... viac info a prečo je to tak neviem. Príjemný slnečný deň, na moste sa aj v nedeľu cez obed pracovalo. Najnovší návrh na jeho pomenovanie je "Jantárový", podľa historickej obchodnej cesty, ktorá týmto územím prechádzala.

Vladvlad

Som rád, že sa páči, osvetlenie mosta bolo vhodné, takže fotka sa celkom vydarila.
Myslím, že k jeho otvoreniu príde v mesiaci júl. Ešte doriešiť, ako sa bezpečne dostanú cyklisti bývajúci v centre do Devínskej (mimo hlavnej cesty alebo autom) a bude to fajn. Narážam teraz na Devínsku cestu a ostrov Sihoť.

Bulat

paráda - fotka nielen dokumentačná, ale aj pekná !

Bazin

ze by nas tam rakusania toto leto este nechceli, zostavat len dufat ze to bude na leto otvorene

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky