Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zrub Žihľaviny pod Chlebom

Diskusná téma K článku: Zrub Žihľaviny pod Chlebom

Na úpätí najväčšej a najkrajšej doliny Vrátna v Malej Fatre pod vrchmi Chleb, Hromové a Steny (južný vrchol), nad Jánošíkovým skokom sa v lokalite Žihľaviny nachádza maličká chatka, ktorá môže pomôcť ako skrýša pred nepriaznivým počasím, miesto odpočinku alebo na obedňajšiu prestávku počas lyžiarskej túry.

BistarM

V tomto zrube som nocoval z 24 na 25.8.2020. Bol otvoreny, v dobrom stave. Mozno niekomu pri planovani pomoze aktualna informacia. Zdroj vody bol iba kusok od utulne (ako je v popise) a potok mal dostatocny prietok.

Anonymized_25093

Pochybujem ze kreteni sem chodia a hladaju miesta v horach kde sa mozu chodit ozierat.

Mattes

S degom tak trochu suhlasim, aj ked si myslim ze v situacii aka je teraz sa nestalo zavesenim tohto clanku na hiking nic hrozneho. Na chatku sme chodili v rekordnych zimach ked bola prave odstavena stara lanovka ale nova sa este ani nezacala stavat. Meter a pol prasanu, nikde nikto, hviezdnata obloha, -15°C, sauna v chatke a preteky kto dalej nahy zabehne. Cele dni freeride v okoli. Chodili tam ludia ktori si vedeli po sebe upratat. Piecku par rokov dozadu vyhodili rovno do svahu pod chatku co bol tiez zaujimavy pocin, ale necudujem sa. Ako sa otvorila lanovka tak tam zacali chodit pubertalne zvieratka a robit bordel. Taketo miesta prajem aj ostatnym, predovsetkym LUDOM.

Rast

to deg - ale ale , vieme a aj povieme :-)

Marekza

Vesame to tu nato,aby aj menej ostrielany turisti ako vy vedeli,ze sa v tych miestach nieco take nachadza a da sa tam v pripade potreby schovat.a k tym freeskierom,chlapci z hzs si robia svoju pracu a nikdy neviete ci zrovna vy alebo ja neskoncime v ich rukach,alebo dokonca v rukach neakeho freeskiera.Nemuseli by ste sa vyjadrovat o takych istych ludoch ako ste vy ze su vandali a neviem este co.oni si to iste mozu mysliet o vas.a mimochodom s toho vasho prispevku citit trochu zavist.tam bude asi pes zakopany.a tie utajene miesta co mate,by ste si mali poriadne strazit,az vam ich freeskieri neobsadia a neznehodnotia ich povod :D

Deg

načo to tu vešate, potom je to v takom stave v akom to je, majitelia kolibky zamykaju, turisti robia bordel, spalia všetko drevo, tak dopadla aj tato budka, radšej vybrali piecku len aby sa tam freerajdaci nemotali, aj tak ich tam iba zachranuju chlapci z hzs. škoda, ešte že su tam miesta o ktorych ani vy neviete... a ani sa nedozviete!

Marekza

Myslim ze teraz ked to vsetko rastie a kvitne tam musi byt paradne...

Dana

Marek ďakujem, určite to pôjdeme preskúmať, niečo málo som o zrube počula, lenn som nevedela kde ho hľadať.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma