Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Putovanie Kráľovohoľskými Tatrami

Diskusná téma K článku: Putovanie Kráľovohoľskými Tatrami

Prejsť si pohodlne, pomaly, bez časových limitov najkrajšiu časť východných Nízkych Tatier som mal v pláne už dávno pradávno. Vždy sa niečo prihodilo, čo ma prinútilo tento prechod odložiť. Až konečne prišiel deň „D“ a vyrazil som a premenil túto pomaly už v šuplíku ležiacu túru na skutočnosť. Preto sa milý čitateľ pohodlne usaď, zober do rúk mapu a poďme spolu sledovať trojdňové putovanie Kráľovohoľskými Tatrami.

Tono

Ahojte vsetci!!! Prepacte, ze som nereagoval na Vase prispevky uz skor, ale bol som mimo civilizacie. Takze, dovolte, aby som Vam vsetkym podakoval za slova uznania a Vase postrehy k clanku. Som rad, ze sa pacil. Fakt rad a povzbudilo ma to k dalsiemu pisaniu... Tak sa teste na dalsi clanok, co pripravujem. A bude opat z NT! Este raz vsetkym vdaka!
Tono

Mato_d

Paráda, Tono! Prečítané na jeden nádych, a tie fotky... No cement! :)
Diki za podelenie sa o zážitky.

Daulagiri

Tak tvoje články Tóno si vždy vychutnám. Nebolo tomu inak ani pri tomto zo skvelými fotkami.
Kraj Kráľovohoľský a obzvlášť Vápenický patrí k mojim najsrdcovejším.

Mal si fajný strastiplný úvod ale to tiež patrí k dokonalému zážitku z hôr, ktorý sa nakoniec konal. A tiež často stojím a rozhliadam sa či ležím v tráve. Proste sa netreba nikam hnať.

Čo sa týka tej modrej, šiel som po nej v oboch smeroch asi 3-4 krát dokopy a musím konštatovať že trasa značky je trochu nelogicky smerovaná vrstevnicovo cez rúbanisko. Ja to už zvyknem robiť tak že s tadeto mapy.hiking.sk/?x=19.97956… to potiahnem po tejto zvážnici mapy.hiking.sk/?x=19.97433… a napojím sa na značku a v pohode zídem do Heľpy. No na orientáciu (zvlášť tých čo tadiaľ idú prvýkrát) to je zložité, lebo ciest je tam neúrekom.

Ešte raz dík za pohladenie mojej duše.

Alexander

Pekné, a fotky super. Podobnú túru som šiel dávnejšie, ale v zime na lyžiach. Článok parádny.

Muska

Svatopluk po modrej sa na prvý krát ide lepšie hore ako dolu no dá sa poblúdiť. Mám v pláne na modrej trase aspoň jednorázovo označiť problematické miesta keď pôjdem hore ráno pred stretnutím. Ako, to napíšem medzi informácie do článku pred akciou.

7heaven

Ďakujem za krásny inšpiratívny článok, zo synom zvažujeme hrebeňovku Nízkych Tatier, tak tuším si nájdem čas niekedy v septembri.

Boro

Tak po čase zasa na trati? Dobré,Tóno, móc dobré.

Gustoh

Pre Svatopluka: Ako som pisal nizsie z Priehybky do Helpy som po modrej pobludil.Naopak som nesiel ale myslim ze to bude v jednom useku podobne.Ak to tam nepoznas tak na 90 percent aj Ty stravis nejaky cas hladanim znacky a s pravnej cesty.Takze ja osobne tuto trasu nedoporucujem tym co chcu ist tadial prvy krat.Radsej z Helpy po zltej na Priehybu.

Svatopluk stepanek

pre muska: pozvanka na
hiking velka vapenica
ako vyzera znacenie z helpy po modrej ?
DAKUJEM

Honza286

Fotky krásné, článek fajn, až na slovosled úvodní věty - Prejsť si pohodlne, pomaly, bez časových limitov najkrajšiu východných časť Nízkych Tatier. Ale nikdo není neomylný, jen to coby úvodní věta článku bije moc do očí:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma