Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Klenov. Vepri

Trin

k tomu znaceniu - ktorym smerom pokracuje zbojnicky naucny chodnik, ked od druheho panelu (Remetisko) vybehnete hore tym briezkom? ;-)

MatusM

Tuším ti z tej baraniny poriadnô črevo narástlo, Axel.. takô, ako to slušne pomenovať.. básnickô! Bol to zatiaľ najlepší výstup, kopa pľacu a zábavy na vrchole (3 hodiny som len málokedy trávil (doslova) na kopci), no a tá potlačovka.. super. Zatúlaná Adina si mala rozkázať taxíka na Chlipavicu, nie na Zbojská. Možno by sa stihla zviezť aj s basou Šukovcov na korbe, ešte stále mi vyhrávajú v hlave :)

Axel

Chce to pribit kus dreva medzi stromy, nech sa neda ist rovno :-)
PS: tiez som takmer siel rovno a to sme zostupovali v husacom rade...

Muska

Axel pekne si to napísal :) erko na tom mieste cestou z Vepra blúdi mnoho ľudí. Chýba tam značka a ono to priam láka pri zostupe pokračovať rovno.. ako domáci som bol na Vepri už veľa krát a aj teraz sa mi stane že zabudnem odbočiť.
Každopádne bolo super Klenovský Vepor už dávno takúto návštevnosť nezažil :)

Erko

My sme sli so Skorusiny cez Tri Chotare. Po ceste na vrchol Vepra sme sa na zltej stratili tri krat. Cestou z Vepra na utulnu Pod Vartou sme sa stratili len raz ale zato hned pod Janosikom kde sme si nevsimli papierovu cervenu sipku doprava. Na to ze ideme zle nas upozornili az iny turisti uplne dole pod kapcom. BTW tiez sa strateni vracali, tymto im dakujem lebo mne osobne cervena znacka nechybala uz aj polhodinu tak ktovie kedy by sme si vsimli ze sme strateni. Celkovo sme pobludili na tejto trase viac ako pocas celej turisticekj kariery dohromady. Na after party sme bohuzial nesli ale v nedelu sme sa zviezli Ciernohronskou zeleznickou a pozreli si Lesny skanzen pri Ciernom Balogu. Domaci v penzine nam zas nalial domacej malinovice. Celkovo vyborny vikend tak verim ze bude aj akcia 11 rokov hiking.sk. Mame uz piatu peciatku, pomaly by ste mi uz hadam mohli poslat telefon na toho sprievodcu na Gerlach nech si dohodneme termin.

Svatopluk stepanek

nazdar hikingaci
krasne miesta, dobri ludia, vynikajuci ostiepok, dokonale pocasie - vsetko super
pozdrav aj p. kiralymu
od turistov z hnuste
( verim, ze dalekohlad najde )

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov