Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cesta na Klenovský Vepor

Muska

Stefan nevadi, ja sa tesim na nejake orientacne tury /cyklotury na vasej horehronskej strane Fabovej hole, kde by si ma mohol povlacit. Je tam mnoho zakuti ktore nepoznam. Cystam sa napriklad spoznat horehronske cyklotrasy no najst nejaku vhodnu mapu je priam umenie. Asi pojdem len tak, alebo mozeme podniknut cosi spolu rad sa necham povodit :)

Stefan.n

Juraj hoci nerád ale musím priznať,že som sa mýlil(žeby opäť ?).Prezrel som si fotky z tohto miesta fotené fotoap.s GPS a toto sú správne súradnice:y=48°45´178"x=19°51´566" a to je skutočne za Kučelachom.Čo už..?

Muska

Áno je to z cyklotrasy a trasy Huculskej magistrály medzi sedlom Zbojská a sedlom Burda no nie je to úsek Burda - Kučelach ale Kučelach - Zbojská. Na fotke vidno lom na Zbojskách a ten vidno len z tohto miesta mapy.hiking.sk/?x=19.86412… od Kučelachu po Burdu tomuto výhľadu tieni mohutný masív Kučelachu (1141) dolinou pod rúbaniskom v ľavom dolnom rohu na fotke ide červená TZT na Kučelach zo sedla Zbojská. Uff dlhý výklad :)

Stefan.n

Súradnice sú približne správne.Je to fotené z Huculskej magistrály na ceste(cyklotrase)z Burdy na Kučalach ešte pred prudkým klesaním na Kučalach.

Muska

Tak ja sa zatiaľ chystám na bicykli cez Burdu minimálne na Heľpu a odtiaľ hore asi pešo po modrej (bo ešte uvidím čo všetko bude treba hore vyniesť). Ešte upresníme času je dosť.

Axel

Nema byt suradnica skor tu?
mapy.hiking.sk/?x=19.86888…
PS: na Vepanicu ideme tiez bicyklami. Z jednej strany hore, z druhej dole a do Kosic z Kosic vlakmi (jedine ak by to chcel niekto skombinovat s odvozom cez hreben po auto)

Stefan.n

Juraj na bycikli.Už som si to overil a zo Závadky je to v pohode.Ak by si potreboval pomoc v organizácii som ti k dispozícii.

Muska

Pekné, vidno aj Vepor aj Krátke. Stefan na Vápenicu sa ako chystáš pešo alebo na bicykli?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky