Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Schronisko PTTK na Wielkiej Raczy

Diskusná téma K fotke: Schronisko PTTK na Wielkiej Raczy

alebo Chata poľského turistického spolku na Veľkej Rači. Ak plánujete jej návštevu, odporúčam si zobrať so sebou poľské zloté. Berú aj euráče, ale majú svoj kurz. Nealko pivo a 2x žurek (poľská národná polievka z kvasu) nás vyšli na 8,1 €. Podľa aktuálneho kurzu, ktorý som zistil až doma sme prerobili asi 2,5 €. Ale zase 4 € za guláš, ktorý podávali v bufete chaty pri lanovke na Dedovke tiež nebola práve kresťanská cena :-)

Merhorn

Lesy SR sa ohradzuju tym, ze sa tak robi na sukromnych pozemkoch a oni nic, muzikanti :(

Zdenči

Aďo...to isté je, keď si vyjdem u nás nad dedinu. Lesy od Turzovky po Makov vyzerajú rovnako ako pod Veľkou Račou. Nechápem, kto dal na to povolenie a príkaz.

Aďo.4

Asi niektoré orgány a ochranári prispali..Ja som bol včera v inej časti Kysúc a presne tak to tam tiež vyzerá..A tých motoriek a štvorkoliek..Ak by ste sa niekedy vybrali na túto akciu kysuckehimalaje.wbl.sk/propoz… , tak by ste zaplakali nad Kysuckými lesmi..Ktoré boli ešte nedávno zdravé a krásne..

Zdenči

Veru rozdiely sú poriadne...vraj kysucké lesy sú choré, tak ich liečia...ale majú na to divný spôsob. Stále sa čudujem, ako je možné, že na Morave a v Poľsku tá smreková choroba nie je. Čo ju nepustili cez hranice?

Merhorn

Aky je to obrovsky rozdiel pozriet sa na lesy na polskej a nasej strane... :(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky