Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Po žatve

Mato_d

Nie je to zle, ale mozno by to bolo este lepsie, keby si zasiel blizsie k tym buntom sena a jednym z nich ozivil popredie. Lebo takto je spodna cast zaberu prazdna a prave tie zaujimave bunty trosku zanikaju na poli rovnakej farby.
Dal som 2.

Lubo

Wallendorfer, ked ti tak velmi nezalezi na hodnoteni (ci uz pozitivnom alebo negativnom) tak tie znamky jednoducho ignoruj a nam sprav tu radost, ze nechas hodnotenie zapnute :-) :-) :-).
A sam mozes k poctu hodnoteni prispiet tym, ze kazdu fotku, co kuknem aj ohodnotis. Keby to tak robila aspon tretina pozeracov galerky, hned by to malo vacsiu relevanciu.
P.S. chapem, ze je nasa chyba, ze sme hodnotenie neobmedzili na registrovanych hned a tak mnohonasobne zle hodnotenie niektorych dementov mnohych od hodnotenia odradilo... No snazime sa o napravu teraz :-)

Wallendorfer

Asi sa musim pridat skor ku Petrovi v jeho nazore na hodnotenie. Ja uz vypinam hodnotenie vsade, komu sa foto paci,nech napise do diskusie, ak niekto chce konstruktivnu kritiku-nech sa takisto ozve. Ale ked ti tam niekto hodi 5, ked ostatni ti davaju 1-2..tak takemu cloveku potesenie robit nebudem. Naviac, mnoho fotiek nema viac ako 10-15 hodnoteni,co je podla mna zalostne malo.
A co sa tyka dodatocneho mazania, plne vam obom doverujem,takze ak mi zmazete,bude to ok.

Lubo

Vyborne :-), tak som ti hned supol jednotku, lebo tato foto je jedna z tvojich najlepsich.

Lubo

Peter, prosim Ta, co s tym ma cena fototechniky? Genialne foto, pri rozliseni tejto galerie, od fototechniky temer nezavisi - dolezite je oko fotografa a svetlo, ktore to oko vidi cez akykolvek pristroj.
Dost dobre nerozumiem tvojej averzii voci hodnoteniu (ked uz sa odstranili uvedene problemy z minulosti). Hodnotenie nie je zamerane na to, aby sa niekomu daval vavrin, alebo oslavovala velkost jeho prijmu vyjadrena v pouzitej fototechnike. Mame ho zavedene najma na to, aby sme ho v buducnosti pouzili pri ukazovani fotografii pri turistickej mape a pri hikeplanneri. Zaroven dava objetivizacny moment pre pripad, ze sa nam naplni hostingova kvota, aby sme to mali v redakcii jednoduchsie pri selekcii.
P.S. vsetci, ktori vypinaju hodnotenie pre foto, co nie je skutocne technicky nedokonala reportazka (a nehrajme sa na slovicka) vlastne naburava zmysel vypinania hodnotenia. My to samozrejme akceptujeme, ale stazi nam to pracu v buducnosti.

PeterS

Lubo, veď je to jedno, že je hodnotenie vypnuté. Nie som fotograf, ale fotografujúci turista. Komu sa záber páčil, môže sa pozrieť aj na ďalšie horské či podhorské turčianske zábery a panorámy na volny.cz/peters2007/ Pre info: hodnota použitej fototechniky nepresahuje 11 tis. Sk a SW 2 tis. Sk.

Lubo

Peter, prave preto sme zaviedli neanonymne hodnotenie iba pre prihlasenych pouzivatelov. Viacnasobne hodnotenia su uz preto minulostou.
Vypinanie hodnotenia je umoznene najma pre fotky reportazneho charakter nevalnej technickej ci kompozicnej kvality. Tvoja foto ma okrem reportaznych kvalit aj ostatne fotograficke, preto je skoda, ze si hodnotenie vypol...

PeterS

Ďakujem všetkým za vaše hodnotenie. Beriem to ako poctu Turcu, lebo v tejto časti Slovenska je príkladná symbióza hospodárskych záujmov a ochrany prírody (minimálne z môjho pohľadu). Zaváži len taký fakt, že Turiec (rieka) ešte stále veselo meandruje až po vstup do Martina -napriek tomu že chránený je len úsek od Moškovca po Martin. Okolité mokrade sú zámerne uchránené od hospodárskej činnosti, čo oceňujú početné kolónie bocianov. Adrihan, hodnotenie som sa rozhodol vypínať ešte v minulosti, keď niektorí machri zámerne viacnásobne negatívne hodnotili.

Adrihan

Peter, prečo nezapneš to hodnotenie? Ja by som dala 1 ako vyšitú.

Axel

Na baliky slamy si mal stastie...
Ja uz stretavam len biele PVC vrecia...

Funttomas

Peter:
Turčianska záhradka v plnej kráse. Vydarená krajinárska fotka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok